В днешно време много хора избират да използват натурални маски

...
В днешно време много хора избират да използват натурални маски
Коментари Харесай

Натурални маски за лице за мигновен блясък

В днешно време доста хора избират да употребяват натурални маски за лице. Грижата за кожата се трансформира в безусловно нужна в наши дни! С възходящия стрес е доста значимо да дадем на кожата си грижата и глезотиите, които заслужава.Докато всички към този момент сме толкоз заети, надали има време да подготвяме пасти за грижа за кожата, които имат обширни процедури! Колкото и добре да работят, ние не можем да бъдем поредни с тях поради времето, което изисква!

Признавайки неналичието на време и желанието ви за щастлива и здрава кожа, подготвихме лист от пет елементарни предписания за опаковки за лице, които не изискват доста време и употребяват единствено две съставки!
Какво по-лесно и на ниска цена от изработката на домашна маска за лице?

Отваряте хладилника, смесвате няколко продукта и Voilà!, остава единствено да нанесете върху лицето и може да продължите с домакинската работа, да гледате филм или да почетете книга.
Казват, че всяка жена мечтае за принца на бял кон, само че ти си съвременна жена и се вълнуваш от надалеч по-интересни и потребни неща.

Днес да вземем за пример един въпрос не ти дава мира… Чудиш се по какъв начин да накараш кожата на лицето ти да заблести като елмаз без да се постанова да вървиш на козметик? Започваш да търсиш в Google. Та нали той всичко знае? След 20 мин. към този момент си затънала до уши в безчет информация за чудотворни маски със комплицирани съставки, които дават обещание безконечна младост и хубост, само че дали в действителност е по този начин?

Aко и ти като мен не си от късметлийките, родени под щастлива звезда, с гладка като порцелан кожа, е належащо да полагаш грижи, с цел да я постигнеш – както от вътрешната страна, по този начин и извън. Ето няколко хрумвания за другите вида кожа, с които сполучливо да се потрудиш за красивото си лице, и то без да се постанова да излизаш от у дома.

 

Натурални маски за лице за незабавен искра

Маска за лице с мед и авокадо

 натурални маски Натурални маски за лице за незабавен искра фотография: pinterest

Това са двете съставки, към които се обръщаме за здравословно хранене. По същия метод това са най-хубавите съставки и за здрава кожа. Всичко, от което се нуждаете, е ¼ чаша узряло авокадо и 3 супени лъжици мед. Разбъркайте добре и двете (можете да ги смесите и с миксер) и ги нанесете върху лицето си. Оставете го да престои петнадесет минути, до момента в който изсъхне и изплакнете!

Медът придава натурален искра на кожата, до момента в който авокадото понижава обривите и усъвършенства еластичността на кожата! Това е от тези натурални маски, които ще озарят кожата ви.

 

 

Маска за лице с краставица и алое вера

 натурални маски Натурални маски за лице за незабавен искра фотография: pinterest

Краставиците са доста потребни за кожата, защото имат противовъзпалителни свойства и успокояват кожата. Алое вера, въпреки това, е превъзходен овлажнител и успокоява слънчевите изгаряния. И двете комбинирани натурални маски са идеални за склонна към акне, суха и подпухнала кожа!

Всичко, което би трябвало да извършите, е да вземете 3 супени лъжици гел от алое вера и една краставица, която е добре пасирана и направена на каша. Разбъркайте ги добре и нанесете пастата върху лицето си. Оставете да престои 20 минути и по-късно го измийте със студена вода! Кожата ви ще се почувства доста по-свежа още при първото нанасяне!

Маска с кокосово масло и куркума

 натурални маски Натурални маски за лице за незабавен искра фотография: pinterest

Не е загадка, че тези две съставки работят чудотворно на кожата. Кокосовото масло го овлажнява, а куркумата оказва помощ за заздравяването му. За да извършите тази маска, вземете 5 супени лъжици кокосово масло и прибавете ⅓ чаена лъжичка куркума на прахуляк. Разбъркайте добре и двете и ги нанесете върху лицето си с нежни кръгови придвижвания. Оставете го да престои 10-15 минути и го измийте. Това е от тези натурални маски, които са доста потребни за кожата.

Банан и кисело мляко

Този е най-лесният за разтрошаване. Имате потребност от един банан и ¼ чаша кисело мляко. Намачкайте добре банана и го прибавете към чаша кисело мляко. Смесете двете и ги нанесете върху лицето и шията. Оставете за 20 минути и измийте лицето си. Бананът оказва помощ за изсветляване на кожата и понижава бръчките и подпухналостта. Киселото мляко, въпреки това, овлажнява сухата кожа и я лекува. Освен това изравнява тена на кожата ви. Заедно тези натурални маски вършат съвършената композиция за вашата кожа!

 

 

Папая и лимон

 натурални маски Натурални маски за лице за незабавен искра фотография: pinterest

Папаята работи добре за изсветляване на кожата и има естествени избелващи свойства. Ензимите, които участват в папаята, когато се комбинират с лимонен сок, който е антиоксидант, който предотвратява преждевременното стареене, се подготвя съвършена маска за кожа! Всичко, което би трябвало да извършите, е да вземете ¼ чаша пюре от папая, да добавите 3 супени лъжици лимонен сок и да разбъркате добре.

Преди да го нанесете върху лицето си, нанесете го върху ръката си и наблюдавайте дали лимонът провокира раздразнение. Ако не, нанесете го върху лицето си и го измийте след 10 минути за сияйна и здрава кожа!

Тези натурални маски работят неповторимо за всяка кожа.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР