Все по-смехотворно и брутално – лицемерно става всичко, случващо се

...
Все по-смехотворно и брутално – лицемерно става всичко, случващо се
Коментари Харесай

МАНДАТОНОСИТЕЛЯТ НА „ПП“ ГРОМИ ОЛИГАРСИ И МАФИЯ, А БРАТ МУ ПРОДАВА ЛУКСОЗНИ ЯХТИ НА СЪЩИТЕ ОЛИГАРСИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ОТ ДПС! ДАЛИ ОЛИГАРСИТЕ НЕ ПЛАЩАТ В КЕШ ЗА ЯХТИ, КРИЕЙКИ ПАРИТЕ СИ? „ПРОДЪЛЖАВАМЕ ИЗМАМАТА“!

Все по-смехотворно и брутално – лицемерно става всичко, протичащо се към партията на Просто Киро и Асен “Продължаваме Промяната ”.

Красноречив образец за това е фактът, че братът на Константин Бачийски, чиято партия “Средна европейска класа ” е мандатоносител на “Продължаваме Промяната ” в сегашния парламент, Петко Бачийски, е тежък милионер, точно поради стотиците си покупко-продажби за милиони с олигарси от всички политически партии, дърпали подмолно конците на страната през последните 20 години.

И тук не става въобще дума за „ злоба “ или клеймене на богатите, просто тъй като са станали богати, а за надменно двуличие да се „бориш“ против нещо, което обслужваш.

Петко Бачийски, както и брат му Константин Бачийски, са родом от Бургас, като първият е притежател на Марината в Несебър и на най-голямата компания за продажба на първокласни яхти у нас “BGYachting ”.

Докато брат му Константин Бачийски се бори за псевдодемокрация по телевизионния ефир, Петко Бачийски пък изкарва милиони, водейки първокласен живот, на който би завидяла даже и Парис Хилтън.

От години Петко Бачийски обитава всяка зима в своя първокласен апартамент е Маями, където са му гостували цяла плеяда от скандални родни олигарси и предприемачи.

Именно Петко Бачийски е индивидът, който публично или не, е продал най-луксозните яхти на куп политически обвързани лица от Българска социалистическа партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи. Част от покупко-продажбите са формирани, посредством подставени физически или юридически лица, регистрирани на офшорки от Кипър, Малта, Каймановите острови и Панама.

Според наши източници, Бачийски даже е сключвал извънредно скандални покупко-продажби – огромна част, от които са били плащани частично в брой, като по този метод страната е била ощетена с десетки милиони левове налози.

Реално, посредством тази и сходни схеми, братът на мандатоносителя на “Продължаваме Промяната ” в действителност е бил съизвършител в груби нарушавания, които мигновено би трябвало да бъдат разследвани от прокуратурата и Национална агенция за приходите.

И тук разумно поражда въпросът, това ли е “промяната ”, това ли законността и битката с корупция, за които ни приказва Константин Бачийски от тв приемника?!

Защото Бачийски би трябвало да знае, че в случай че е неоснователен в персоналния си морал, то тогава най-умното нещо, което може да направи е да си затваря устата, най-малкото, с цел да не стане за смях. С двойните стандарти, които разиграва семейство Бачийски, може да излъже някой ром от Равда, само че не и целия български народ.

Като прибавим към този факт, че Петко Бачийски е притежател на Марината в Несебър, познава персонално съвсем всички водачи от Движение за права и свободи и куп други партии, тъй като им е продал яхти за милиони, и като сложим най-отгоре обстоятелството, че има данни, че негов главен спонсор е не различен, а емблематичен необут от СИК с големи ползи по нашето Черноморие, то тогава още веднъж на всички ни става изцяло ясно, че “Продължаваме Промяната ” в действителност е “Продължаваме Измамата ”.

Докато братът Петко продава яхти на „ почетни “ ръководители и олигарси от Движение за права и свободи, другият брат – Константин се бие в гърдите по какъв начин надали не с „ ристювците “ разказал играта на „ летния Сарай “ на „ почетния ръководител “ на Движение за права и свободи и какъв „ герой против мафията “ бил. Каква е най-меката дума за този „трилър“? Лицемерие ли?

АФЕРА акцентира, че информацията, която употребява е общодостъпна, а фейсбук профилите на Петко Бачийски са отворени за всеки един консуматор.

Интересно, по какъв начин обаче до този миг нито службите към Министерство на вътрешните работи, нито прокуратурата, нито пък Национална агенция за приходите, са видяли и установили скандалното несъгласие сред думи и каузи, което пък най-малкото може да бъде наречено тежко двуличие.

Знаете ли какво значи “Средна европейска класа ”?

Народът без самун, а 1000 души на яхти за милиарди! Наглеци! И Константин Бачийски по малкия екран на „ пердах “ с „ олигарсите и мафията “. Трагикомедия.

Afera.bg
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР