Все още няма арестувани за бруталното нападение над журналиста Слави

...
Все още няма арестувани за бруталното нападение над журналиста Слави
Коментари Харесай

Охранителна камера записала зверския побой над журналиста Слави Ангелов

Все още няма задържани за бруталното нахлуване над журналиста Слави Ангелов. Главният редактор на “168 часа” беше пребит с железни тръби нощес, малко откакто си тръгнал от редакцията на вестника, оповестява Нова телевизия.

Полицията и прокуратурата работят по версията, че Ангелов е бил атакуван поради работата си. Около 30-40 секунди е траяло нападението. Камера в региона е снимала побоя. Продължават да се търсят и очевидци.

Нападателите на Слави Ангелов са били трима. Те вървели разграничени и го издебнали, преди да влезе във входа на кооперацията си.

Засега версията, че единият е снимал с телефон, не се удостоверява. “Самият той няма подозрения и догатки, има разнообразни контузии, няма директна заплаха за живота”, сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.

Въпреки че жилището на Ангелов се намира на многолюден бул., бандитите се изчаквали да няма очевидци. Охранителна камера обаче е снимала побоя. Цял ден през днешния ден проверяващите търсеха следи. Основно претърсваха региона под моста „ Чавдар”, откъдето се допуска, че избягали причинителите.

Засега проверяващите ревизират последните изявления на журналиста. Не изключват и версията нахлуване на персонална основа. А сътрудниците на Ангелов осъдиха гнусното закононарушение. “Аз персонално не познавам по-смел публицист от него.

Той е човек на идея, че би трябвало да се отстоява дадена идея - без значение дали да остане някаква природа. Независимо дали е с подкупен служител, дали би трябвало да спори със съда, тъй като се пускат убийци след няколко години.

Мислех, че тези неща сме ги претърпели преди 20-30 години “, разяснява Петя Минкова, публицист от „ 168 часа “.

Съседите на журналиста също са шокирани. “Просто не съм очаквала, че може да се случи такова нещо. Добро момче, само че ето пострада и той”, заяви съседка на проверяващия публицист.

Засега положението на журналиста е устойчиво. Лекари в ИСУЛ към този момент са го оперирали.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР