Все още не е изминала и година, откакто Виктория Капитонова

...
Все още не е изминала и година, откакто Виктория Капитонова
Коментари Харесай

Пак ли тя: Зрителите побесняха, Капитонова влезе в Hell`s Kitchen

Все още не е минала и година, откогато Виктория Капитонова завоюва първи сезон на " Ергенът ", а феновете към този момент ще я гледат в друго риалити. Снощи стана ясно, че инфлуенсърката ще покаже готварските си качества в Hell's Kitchen като част от звездния тим готвачи. 

В анонса на страницата на предаването в обществените мрежи, Капитонова е показана като " мастър инфлуенсър и риалити суперзвезда ", което като че ли доста ядоса феновете още преди да са я видели на екран. И да, Виктория несъмнено живее, с цел да се демонстрира по малкия екран, тъй като преди да добие скандална известност с присъединяване си в " Ергенът ", тя се изяви в един от предните сезони на " Мастършеф ". 



Инфлуенсърката обаче показа, че не обича да готви, а влиза в кулинарното шоу само, с цел да се популяризира. Вероятно това е тласъкът ѝ и този път, като вместо да се запише, тя е получила покана от продуцентите на Hell`s Kitchen малко след началото на годината. 

" Беше ненадейно както за вас, по този начин и за мен! На 11.01 получих това предложение. Не бях сигурна, че е за мен, само че помислих и в следствие на драго сърце одобрих поканата! Радвам се да бъда част от това премеждие! ", призна рускинята в своя инстаграм профил и бе насърчена от следовниците си.

                             

Много от феновете обаче, за разлика от почитателите ѝ в Инстаграм, по никакъв начин не утвърждават наличието ѝ на екран.  " Всичко вървеше добре до момента в който не се появи Виктория, за какво би трябвало да я гледаме на всички места! ", се чуди фен. " Тя е като Джеферович- злина ", ядосва се различен. " Чудя се кой от кого е копирал- Хелса от Сървайвър или противоположното. И в двата случая не ме кефи концепцията за тим звезди, изключително когато в единия ще гледаме хора, които сме ги гледали безчет пъти и още повече недоразумения като Виктория ", гласят единствено част от сериозните мнения по адрес на рускинята. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР