Все още има възможности за разговори по определени приоритети. Неколкократно

...
Все още има възможности за разговори по определени приоритети. Неколкократно
Коментари Харесай

Атанасова: Няма ли знак от другите, ще демонстрираме самочувствие


" Все още има благоприятни условия за диалози по избрани цели. Неколкократно призовахме останалите политически партии да видят рисковете пред страната, в случай че се стигне до нови избори. Очевидно без първата политическа мощ доста мъчно би се образувал кабинет ".

Това съобщи ръководителят на ПГ на пред публицисти след консултациите при президента Румен Радев.

" Очевидно е, че даже използването на Контактната група (с Росен Плевнелиев и Соломон Паси - бел. ред.) не срещна нито схващане, нито държавническо схващане. В този смисъл, всичко, което декларирахме - като вероятни цели, като търсене на болшинство по избрани тематики, към момента стои на масата. Призоваваме останалите парламентарни групи да помислят ", съобщи Атанасова.

Снимка: БГНЕС


" Ако не получим какъвто и да е знак, че ще се търси решение на рецесиите с отговорност, то ние за следващ път ще демонстриране освен самочувствие, само че имаме специалисти, които може да предложим за кабинет ", сподели още ръководителят на ПГ на.

Тя заяви, че президентът Румен Радев не ги е уведомил по кое време ще бъде връчен проучвателния мандат за образуване на държавно управление.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР