Все още чакаме предложение, досега цялостен проект за промяна в

...
Все още чакаме предложение, досега цялостен проект за промяна в
Коментари Харесай

Йотова не е виждала цялостен проект на управляващите партии за промяна в конституцията, но забрави да каже дали е виждала проекта на Радев

„ Все още чакаме предложение, до момента повсеместен план за смяна в конституцията не сме видели. Има обособени оферти, които се сменят на всеки половин час, тъй че сме в очакване “. Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова пред БТВ за предстоящите промени в конституцията, само че водещият не помни да я пита дали тя е виждала президентския план за смяна на главния закон.

„ Проектът ми за конституция е доста сериозен, само че няма по какъв начин да се случи без работещо Народно заседание “, сподели на 1 юли 2021 година президентът Румен Радев. В идващите месеци той неведнъж повтори, че екипът му е създал промени в главния закон. И тогава Йотова беше вицепрезидент.

Оттогава до момента никой не е виждал или чувал нещо за президентския план. Освен това се оказва, че Йотова хал хабер си няма от „ цялостния план “ на Движение за права и свободи, който отлежава в Народното събрание от половин година.

Преди дни съпредседателят на ПП/ДБ Кирил Петков заяви, че планът за конституционни промени е на заключителен стадий и ще бъде подготвен до 10 дни.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР