Все още актуалната Мис България Радинела Чушева мина всякакви граници

...
Все още актуалната Мис България Радинела Чушева мина всякакви граници
Коментари Харесай

Мина границата! Мис България гола в скандално видео

Все още настоящата Мис България Радинела Чушева мина всевъзможни граници и наруши фрапантно протокола и условията на състезанието, като се пусна гола още веднъж, само че този път без да крие лицето си . При това освен на фотография, само че и във видео, което е характерен филм за възрастни. В персоналния си профил в инстаграм някогашната адреналинка постоянно качва провокативни фотоси, само че в последните дни първо смъкна сутиена, а след това сподели и задните си елементи от банята.

on Sep 2, 2020 at 10:32pm PDT

Hotnews.bg напомня, че тъкмо такива фрагменти костваха короната на Теди Бургазлиева, която стана Мис България през 2002г. Мис България Вселена 2017 Николета Тодорова също на бърза ръка се елементарни с короната, след коментар, че множеството девойки си купуват купите против секс На косъм от дискавлифициране бе и Мис България 2015 Марина Войкова – също за разголени фотоси. За голи фотоси на Чушева в профилите й се заприказва още преди месеца, само че тогава лицето на миската не се виждаше, а единствено гърди и гъз.

Сега обаче лицето на Чушева е безусловно очевидно, само че уредниците на състезанието надали ще се задействат, тъй като още през зимата някогашната адреналинка разгласи, че е разочарована от тях. Още през февруари Чушева показа, че не е получила никаква реализация и поддръжка от уредника фешън организация "Интерсаунд " на Ирина Папазова. Тя очаквала да се включи в благотворителни и еко дела, само че това не се случило. Ще се задейства ли Папазова след последната провокация на Чушева или ще разреши състезанието да бъде погазен и по този метод дискредитиран, следва да забележим.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР