Депутатът от Лейбъристката партия Кейт Озамор е възстановен камшика след

...
Депутатът от Лейбъристката партия Кейт Озамор е възстановен камшика след
Коментари Харесай

Депутатът от Лейбъристката партия Кейт Озамор е възстановен след отстраняване от длъжност заради Деня на паметта на Холокоста

Депутатът от Лейбъристката партия Кейт Озамор е възобновен камшика след тримесечно премахване за пост в навечерието на Деня на паметта на Холокоста.

Депутатът от Едмънтън беше отхвърлен още през януари, откакто разгласява в обществените медии, че спорът в Газа би трябвало да се помни като геноцид.

Бившият министър от кабинета в сянка сподели, че Денят на паметта на Холокоста е „ интернационален ден за възпоменание на шестте милиона евреи, убити по време на Холокоста, милионите други хора, убити при нацистко гонене на други групи и по-скорошни геноциди в Камбоджа, Руанда, Босна и в този момент Газа ”.

Депутатът след това се извини за „ всякаква засегнатост, породена ” от обявата й в X. Тя сподели: „ Извинявам се за всяка засегнатост, породена от споменаването ми на продължаващия филантропична злополука в Газа като част от този интервал на възпоменание. ”

Говорител на лейбъристите удостовери през днешния ден, че камшикът е бил върнат на госпожа Озамор след „ цялостно следствие от лейбъристката п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР