Все искаме да отслабваме на втори-трети януари. Изкарваме на пост

...
Все искаме да отслабваме на втори-трети януари. Изкарваме на пост
Коментари Харесай

Ако не ви се отслабва, просто недейте

Все желаеме да отслабваме на втори-трети януари. Изкарваме на пост и молитва към два дни и половина, след това махваме с ръка и решаваме, че новогодишните обещания са глупава работа.

Ами не са глупава работа, стига да решиш да си ги спазиш. И то не тъй като по този начин е редно, а тъй като ти искаш.

Има задоволително хора, потвърдили, че за човешкия разум, тяло и схващане няма невъзможни неща. Стига единствено да поискаш.

Ама не да си седиш, да си викаш „ желая, желая “ и да продължиш да се тъпчеш с кроасани. А да поискаш да се промениш, да си създадеш нови привички, нов живот, да станеш ново аз – това, за което все мечтаеш.

 диета Thinkstock

Ако не си го направил до момента, значи не искаш задоволително мощно и е по-добре да спреш да лъжеш себе си и близките, че веднага, но не тъкмо през днешния ден, ще се промениш.

Ако ви се услажда яденето, в случай че не смятате предизвестията на лекарите за вредата от непотребните килограми за задоволително плашещи, в случай че харесвате това, което виждате в огледалото, ами не се лъжете, че ще отслабнете.

Бъдете почтени със себе си и си каже „ аз ще си седнал съм прелестно закръглена и щастлива “, почерпете се с една торта за положителната концепция и си гледайте живота.

На никой от нас не му се слушат подправени обещания и добре скалъпени неистини за „ доста желаех да отслабна, но не мога “.

Няма смисъл, към този момент никой не се хваща на това.

 диета Thinkstock

Ако желаете, намирате метод. Но същински, резистентен, осмислен и с лекарска поддръжка. А не безумна диета, апетит и нови 10 кг от горната страна като ви мине новогодишния възторг.

Ако не желаете да отслабвате, недейте. Неспазените обещания работят на самочувствието доста по-зле от няколко килца допълнително.

Макар че ви разделят едвам 6 седмици до новото ви тяло, в случай че решите най-малко този път да го извършите като хората и в действителност да спазите обещанието си.

Само да знаете какъв брой по-хубаво е по-късно ;)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР