ВСЕ ИДЕТ ПО ПЛАНУ Тридневният блицкриг за падането на нацистката

...
ВСЕ ИДЕТ ПО ПЛАНУ Тридневният блицкриг за падането на нацистката
Коментари Харесай

Путин съкрати денацификацията на децимация

ВСЕ ИДЕТ Пожарна охрана ПЛАНУ
Тридневният блицкриг за рухването на нацистката хунта в Киев към този момент 7 месеца се развива по начертаните проекти, само че армията демонстрира малко слаби резултати, по тази причина гениалният пълководец, поръчител на конституцията и висш главнокомандващ Владимир Путин още веднъж измисли магическа преформулировка на дилемите. 
Той разгласи частична денацификация, което кратко се трансформира в децимация - остарял бит от Древния Рим, при проблеми във войската да се убива по чоп всеки десети легионер. 
Това се правело за да се стегнат редиците, в случай че по някаква причина е отслабнала дисциплината или войската се е поразложила. 
Децимацията (лат. decimatio - всеки десети) се е практикувала относително постоянно в римските бойни елементи още от 5 век пр.н.е., само че като пристигнала новата епоха Рим почнал да се либерализира и запада, децимацията станала непопулярна и в последна сметка Вечния град изгубил славата и блясъка си, изключително след разграбването от вандалите. 
Византия станала Втори Рим, след нейния крах в Трети Рим се издигнала Белокаменната Москва, спасителка на консервативните полезности и камшик за демократичната чума на сгромолясващия се от епохи групов Запад. 
Владимир Владимирович Великолепни, Кримски, Донбаски, Херсонски и Запорожки, тъй като разсъждава извънредно в исторически категории, тая заран, когато слънцето изгряло в бункера му, той бил огрян от гениалната концепция за съкращаването и преформулирането на денацификацията до децимация. 
Путин незабавно извикал Шойгу и други 9 висши военни, на които оповестил концепцията си, разчувствуван и въодушевен. 
Военните се преброили, че са 10 индивида и почнали да си показват, че един от тях ще падне инцидентно отвисоко като топмениджър от енергийния бранш или ще се самоубие по изключително находчив метод. 
Путин видял резултата от шегата си още повече се ентусиазирал, вдигайки духа и на щаба си. 
После им обяснил, че към този момент счита да приложи децимацията единствено върху бройките, които сега се активизират, но кой ще ги храни, облича, обува и въоръжава! 
" За всичко съм помислил, постоянно виждам да ви облекча " - споделил Путин на правилните си генерали и ги оставил сами да изберат способите за децимация.
Генералите от своя страна решили просто да пратят мобилизираните в Украйна и много-много да не му мислят. Ако са печени, ще се оправят някак, все ще намерят какво да ядат и по какъв начин да се въоръжат. Ако не са печени - по този начин им било писано. 
Путин си направил историческа информация и открил, че в по-нови исторически времена Петър Велики е един от дребното, провеждали децимация - и то в Украйна! През май 1711 Великият Петър разпоредил децимация за гарнизоните в пограничните замъци на Слободска Украйна, тъй като се били разхайтили и дори минавали на страната на кримските татари. 
" Знаех си аз, че наподобявам на Петър Първи! " - харесал се Путин и отишъл да се гледа по малкия екран в киносалона на бункера. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР