Времето за истината, за чието изразяване се въвежда наказателна отговорност,

...
Времето за истината, за чието изразяване се въвежда наказателна отговорност,
Коментари Харесай

Пол Крейг Робъртс: Криминализацията на истината в Западния свят

Времето за истината, за чието изложение се вкарва наказателна отговорност, изтича.
В предговора си към изданието на „ Прекрасният нов свят “ от 1946 година Олдъс Хъксли отбелязва, че най-големите триумфи на пропагандата са реализирани не посредством правене на нещо, а посредством възпиране от осъществяването му. Велика е истината, само че още по-голямо от практическа позиция е мълчанието за истината. Като просто не загатват избрани тематики, като спускат това, което господин Чърчил назовава „ желязната завеса “ сред масите и тези обстоятелства или причини, които политическите босове намират за нежелани, тоталитарните пропагандисти въздействат на мисълта по-ефективно от лъжите.

Чърчил приказва за „ желязната завеса “, спусната от Сталин над руската империя. Днес „ желязна завеса “ се спуска над „ свободните “ нации на Запада, техните „ демократични “ държавни управления, техните „ демократични “ медии, техните „ демократични “ университети и учебни системи. Ако не ти е разрешено да знаеш истината, не можеш да я кажеш.

Илон Мъск е похарчил по-голямата част от положението си, с цел да освободи “Туитър ” от цензурата, единствено с цел да открие, че Европейски Съюз ще забрани “Туитър ” в страните-членки на Европейски Съюз, в случай че Мъск не се съгласи с цензурата на Европейски Съюз на истината, нежелана за дневния ред на Европейски Съюз.

Френският цензор на Европейски Съюз, евфемистично озаглавен „ Министерството на цифровия преход и телекомуникациите на Франция “, сподели, че „ дезинформацията “, битката с която главната функционалност на министерството, „ е една от най-сериозните закани, надвиснали над нашите демокрации “. Ако Мъск не одобри цензурата на Европейски Съюз, “Туитър ” ще бъде неразрешен в Европейски Съюз.

За да бъде ясно, западните полезности на свободата на словото и откритата полемика бяха предефинирани като „ източници на дезинформация “ и „ закани за демокрацията “. Но, несъмнено, те са в основата на демокрацията. Когато свободата на словото е потисната, нямаме народна власт, а робия.

Истината е сложна за постигане и постоянно е била. Истината може да разстрои и ядоса доста повече хора, колкото може да просвети. Съществуващите вярвания са доста издръжливи. Повечето хора желаят техните вярвания да бъдат одобрени, а не оспорвани. Това прави внушените вярвания постоянни. Историците крият истината от кариерни и политически аргументи.. Прокурорите крият истината, с цел да получат неоправдателна присъда. Медиите крият истината в името на приходите от реклама и в подмяна на приключване на „ информация “ от Централно разузнавателно управление на САЩ, ФБР, политици и прокурори, които основават публични разкази, обслужващи разнообразни дневни редове.

Прекарах живота си в работа на истината. Това не е изказване, че постоянно върша всичко както би трябвало, а че задачата ми е истината, без значение дали я реализирам или не. От време на време получавам самопризнание за моята работа на истината.

Като общо предписание удобните мнения за мен и моята работа неотложно провокират тролове, които ме демонизират и хулят, с цел да изплашат читателите от моя уебсайт. Управляващата върхушка работи интензивно, с цел да издигне репутацията на тези, които повтарят формалните версии като истина, даже им присъжда награди “Пулицър ” и унищожава репутацията на тези, които споделят истината. Атаките против тези, които споделят истината, оказват помощ на ръководещите да криминализират истината.

Търсачите на истината са превърнати със задна дата в нарушители. Упражняването на свободата на словото е обвързвано с накърняване на формалните пояснения на истината и е в развой на криминализиране.

“Фокс Нюз ” при безплатно споразумяване на гражданско дело, заведено компанията за машини за гласоподаване “Доминиън ”, заплати близо 1 милиард $, с цел да сътвори казус, че съобщаването на вести, които вредят на дадена страна, е клюка, даже в случай че докладваната вест е вярна и не е злонамерена.

С други думи, “Фокс Нюз ” преди малко заплати близо милиард $, с цел да откри, че истината е клеветническа. Това е краят на свободата на словото и отговорността.

Този, който приказва истината, а не лъжецът, се забърква в неволя. Убийството на пратеника постоянно е било нормална процедура. Днес, макар законите за отбрана на лицата, подаващи сигнали за нередности, те постоянно страдат. Правителството отхвърля да наложи закони, които пазят лицата, подаващи сигнали за нередности, когато споделят истината.

Джулиан Асанж е в пандиза повече от десетилетие без подобаващ развой единствено за това, че е докладвал за приключване на документи, разкриващи военни закононарушения на Съединени американски щати и умишлената машинация на съдружниците на Съединени американски щати.

Едуард Сноудън трябваше да се откаже от американско поданство в интерес на съветското единствено тъй като ни даде доказателства, че НСА нелегално шпионира без причина или заповед.

През последните няколко дни видяхме по какъв начин ФБР избегна държавна измяна в опита си да смъкна от власт настоящия президент на Съединените щати, с помощта на корумпираните медии, свеждащи заговора на ФБР против президента Тръмп до „ процедурни неточности “ във връзка с наблюдението и започването на следствия.

Предателството против президента Тръмп е утвърдено от демократите, ФБР, Централно разузнавателно управление на САЩ и военния комплекс, тъй като естаблишмънтът желае Тръмп да си отиде. Тръмп не обслужва техния дневен ред. Да се отърват от Тръмп е по-важно за тях от истината.

Единствената индикация, че рисковете, които поемам като повествовател на истината, опасности, които са се материализирали в рисковото и скъпо гонене на по-известни разказвачи на истината като Джулиан Асанж, Ед Сноудън, Мат Тайби, Кеш Пател и Питър Бримелоу, са финансовите и словесна поддръжка на читателите. Ако няма такава поддръжка, това демонстрира, че поемам ненужни опасности и се озорвам в опитите си да осведомявам тези, които не се интересуват и не са привързани към своята самостоятелност като свободни хора.

Фактът, че специфичният прокурор разкри измамата против президента Тръмп, само че не повдигна обвинявания за закононарушенията на ФБР, документирани в отчета “Дърам ”, направи допустимо всеки член на Камарата и Сената да си възвърне свободата да съставлява хората, а не групите по ползи.

Камарата на представителите и Сенатът биха могли да заобиколят цялото ФБР, да принудят корумпираното Министерство на правораздаването да упрекна заговорниците, да наложат изтезанието на всеки от заговорниците, в това число Комер и Рей, и да изпратят известие до всички заинтригувани, че страната ни се връща на народа посредством препотвърдената самостоятелност на представителите на Съединени американски щати и сенаторите на Съединени американски щати, което още веднъж би направило представителите на Съединени американски щати и сенаторите на Съединени американски щати горди трофеи.

Но Камарата и Сенатът избраха да запазят приноса си за акцията и отбраната, предоставена от групите по ползи, и по този метод останаха купени и продадени.

С редки изключения Камарата и Сенатът са удовлетворени от офанзивите на режима на Байдън против Тръмп. Те се усещат удобно да работят с естаблишмънта и биха желали Тръмп да си отиде. Всеки, който е деликатен, може да уточни доста малко самостоятелни депутати и сенатори. Те са тези, които непрекъснато са атакувани от естаблишмънта и американските медии, които го обслужват.

Борбата за истината през целия ми живот ме кара да се чудя дали истината не е случка. Сайтът ми се чете от мнозина по целия свят и колоните ми се препечатват на доста други уеб сайтове и в преводи. Въпреки това, тези, които поддържат уеб страницата финансово или с насърчителни думи, съставляват единствено дребен % от читателите. Нежеланието на множеството читатели да дарят даже 5 $ в поддръжка на истината е обезкуражаващо.

Един от проблемите, пред които са изправени тези, които споделят истината, е, че в днешно време измамата е толкоз поразителна и ужасяваща, че доста хора просто не могат да устоят на натиска да знаят истината. Казвай ми утешителни неистини, споделят те, с цел да мога да се отпусна и да не съм нервозен. Повечето американци одобряват “синьото хапче ” и по този метод американската независимост е нещо от предишното.

Свободата в Америка и в целия западен свят е толкоз подкопана, че по-младите генерации в никакъв случай не са живели в света на истината. Следващото потомство ще израсне в свят, в който истината се счита за нездравословна и би трябвало да се заобикаля. Наистина, това към този момент се случва.

Нашите домакини се възползват от обстоятелството, че по-голямата част от популацията избира “сини хапчета ”, защото ни твърдят: „ доверете ни се, имунизацията е безвредна и ще ви защищити “, „ Украйна печели с наша помощ “, “Тюлените ” убиха Осама бин Ладен и сложиха завършек на царуващия гнет ", " вашите пари са в сигурност в банките ", " Федералният запас побеждава инфлацията ", " Вярата в злото е опрощение за фанатизъм ", " Педофилите са просто следващата неразбрана полова ориентировка, също толкоз законна като хомосексуалността " и впрочем.

Има голям напън върху популацията да одобри подправените разкази. Натискът идва от филмите и развлеченията, от медиите и корпоративната реклама, от образованието, от Демократическата партия, от Световния стопански конгрес, даже от някои християнски църкви, които са влюбени в Израел и от мозъчни тръстове, които получават доста пари от тези, чиито цели се обслужват от менюто на формалните разкази, всеки от които е неистина.

На фона на всичко това моят глас е червен байрак за ръководещата върхушка. Корпорациите и благотворителните фондации не ме поддържат. Някога, доста от дълго време, преди да бъдат превърнати във врагове на истината, те са били подчинени и направени съучастници в построяването на „ Матрицата “, в която всички живеем.

Широко гледани и известни филми като “Матрицата ” предават посланието, само че несъзнателната аудитория вижда кино лентата като развлечение, а не като нещо, което претърпява. Хората, които не могат да разпознаят заканите, имат нулев късмет за оцеляване. Заплахите, които множеството американци признават, в действителност са машинация, употребена, с цел да управляват метода, по който те схващат света.

Малко американци осъзнават, че през днешния ден, тъкмо в този момент, Америка, това, което е останало от нея, е изправена пред големи провокации, които евентуално ще я преодолеят.

Едно хомогенно обединено общество е унищожено от умишлена имиграционна политика, ориентирана към основаване на Вавилонска кула, в която няма общ интерес, нито сплотяващ детайл.

Чернокожите в Калифорния гласоподаваха за милиони долари като реставрация за иго, макар обстоятелството, че Калифорния в никакъв случай не е имала иго. Как става по този начин, че белите американци към този момент не могат да се усещат като вкъщи си в Калифорния? Днес белите американци съставляват единствено 32% от популацията на Калифорния.

Флорида, обичаният щат, към който американците бягат, е наказан, а не Калифорния, щатът, който белите американци изоставят. Флорида изостави блокировките, изостави наложителната имунизация и в действителност лекува хората, вместо да провежда гибелта им, с цел да усили приходите на лечебните заведения и да сътвори фактора боязън, който стимулира американците да одобряват смъртоносната, непроверена „ ваксина “. Флорида беше тази, която спря корумпираната корпорация “Дисни ” да наложи на учениците полова перверзия, трансджендъризъм и възприятие за виновност за хипотетичния бял расизъм. Дисни обаче към момента е под патронажа на авторитетните американски фамилии.

Американците би трябвало да се разсънят, в случай че е допустимо, с осъзнаването, че на ВСИЧКИ фронтове тяхното общество е атакувано от вътрешната страна, не извън от Русия, Китай или терористите, а от вътрешната страна от личното им държавно управление, корпорации, просветителни организации и медии.

Жестокият факт е, че единствено американците на Тръмп имат вяра в Америка. Никой различен не има вяра. Със сигурност не и университетите. Не просветителната система. Не продажните медии. Не държавното управление на Байдън, което е проява на полова перверзия, паравоенни закони и войни.

Тръмп и единствено Тръмп споделя, че желанието му е да върне държавното управление назад в ръцете на народа, които го имат. Всеки различен републикански претендент, без значение от многочислените дефекти на Тръмп, е спънка по пътя на хората към възобновяване на страната им.

Тръмп, с всичките си дефекти, е последният късмет на Америка. Той е единственият, който има силата и волята да се опълчи на ръководещите. Причината за всеобщата поддръжка за Тръмп не е неговата позиция по избрани въпроси, а фактът, че той е на страната на народа против корумпираната ръководеща върхушка.

Подкрепете истината или ще живеете в „ 1984 “ на Джордж Оруел, или в „ Матрицата “, или „ Прекрасният нов свят “ на Олдъс Хъксли във версията на Клаус Шваб. Няма да има Нео, нито „ Избрания “, който да ви избави.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР