Времето все още ни позволява да носим по-летни костюми, като

...
Времето все още ни позволява да носим по-летни костюми, като
Коментари Харесай

22 стайлинг идеи как да носим костюм с пола и на работа, и през почивните дни

Времето към момента ни разрешава да носим по-летни костюми, като през последните месеци постоянно заменяхме дългите панталони с или с по-къси техни разновидности. Сега обаче ви демонстрираме по какъв начин можем да ги носим и с пола (с дължина над или към коляното), като по този метод елементарно внасяме многообразие в офис дрескода, изключително в случай че някои от вас се завръщат на работните си места.



Ако през седмицата комбинираме костюма с едноцветна светла риза или семпло боди (любимо на ) и обувки на ток или мокасини за повече грациозност, то през уикенда слагаме тишърт и кецове или кубинки и по този начин изцяло преобразяваме тоалета си и му придаваме по-небрежен тип. Минималистичните тишърти на Кръгче от са измежду обичаните ни.



Такъв вид костюм можете да носите даже и да сте с по-пищна фигура, като в този случай е добре полата да е с дължина малко над коляното и да е вид „ молив “, а сакото да е с колан, който и вие можете да добавите, в случай че няма към самия блейзър.



И защото може да бъде много непредвидим и внезапно да стане по-хладно, можем самоуверено да комбинираме костюмите с поло блуза или пуловер, изключително в случай че сакото и полата са в някакъв по-ярък цвят или в по-бъбрив принт.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР