Времето ни става все по-забързано, светът около нас се променя,

...
Времето ни става все по-забързано, светът около нас се променя,
Коментари Харесай

Food Trend 2023: Новите тенденции в храненето

Времето ни става все по-забързано, светът към нас се трансформира, трансформират се и настройките ни към храненето и продуктите, които избираме да консумираме.

Към тази наклонност е изключително значимо да се приспособяват и хората, които са ангажирани с това да има какво да забодем на вилицата - ресторантьорите, търговците на дребно и производителите. Как обаче да са сигурни, че ще съумеят да са няколко стъпки напред?
 И 18 авг 2022 | „ Продължаваме промяната “ ще се яви независимо на изборите на 2 октомври, оповестиха от пресцентъра на партията....
На помощ идва, отчет, който изискуем на изследващата трендовете в храните и Волфганг Райтер. Проучването предлага насоки, подробни проучвания и предвижда трендовете към този момент 10 години.

Hanni Rützler präsentiert den neuen Food Report.
— foodservice (@foodservice_de)
Според Хани Рютцлер през 2023 година се появяват три съществени трендове в храните и всяка от тях е обвързвана с главната всеобхватна тематика: резистентност .

Първата наклонност се назовава new glocal . Това разказва актуалната смяна в международната търговия с храни към районни селскостопански структури, по-къси и по-прозрачни вериги на доставки и фокус върху вътрешните пазари.

Втората е „ веганизиране “ на типичен предписания. Докладът разказва в детайли способи, по които обичайните ястия да се оферират във веган вид и кои артикули да се употребяват в процеса.

Третата съществена наклонност за 2023г. е все по-засиленият интерес към така наречен регенеративната храна . Това е храна, която идва от стабилно земеделие, което се концентрира върху биоразнообразието и регенерацията на почвата.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР