Времето не спира да ни изненадва и за тези от

...
Времето не спира да ни изненадва и за тези от
Коментари Харесай

Няколко идеи как да се насладим на почивните и дъждовни дни

Времето не стопира да ни изненадва и за тези от нас, които нямат проекти към далечни слънчеви дестинации, имаме няколко оферти за почивните дни. Всъщност дъждовните уикенди могат да бъдат идеалното време да се отдадете на уютно четене или гледане на филми, тъй като хубавата книга или л юбимия филм съвсем постоянно са чудесния метод да се отпуснете и да си починете след дългата работа седмица. Независимо дали предпочитате да четете типичен разказ, или да гледате сантиментална комедия, има доста благоприятни условия за избор. Можете даже да го превърнете в групова активност, като започнете клуб за книги или кино вечер с другари и семейство. Така че вземете одеяло, малко пуканки и се настанете за комфортен и релаксиращ уикенд на закрито.

Друг занимателен метод да прекарате дъждовен уикенд е като играете на настолни игри . Това е превъзходен метод да се свържете със фамилията и приятелите, като в същото време се забавлявате в компания. Може даже да си извършите шампионат и да раздадете награди на спечелилите. Така че, съберете обичаните си хора и се пригответе за приятелско съревнование.

Дъждовните уикенди също могат да бъдат идеалното време да изпробвате нова рецепта и да се отдадете на печене или готвене. Независимо дали сте умел готвач или новак в кухнята, има доста предписания, от които да избирате. Можете да опитате да извършите нов десерт или да приготвите ново ядене от друга кухня. Можете даже да го извършите групова активност, като поканите другари и семейство да се причислят и да оказват помощ. Така че, сложете престилката си и се пригответе да приготвите нещо вкусно в кухнята.



Дейности навън, на които да се насладите в дъжда

Когато вали, прекарването на времето навън може да не наподобява като най-привлекателния вид, само че разходката или походът под дъжда може да бъде неповторимо и прелестно преживяване. Разходката под дъжда може да бъде успокояваща и освежаваща, а също по този начин може да предложи късмет да оцените природата по друг метод. Просто не забравяйте да носите подобаващи облекла и обувки, с цел да сте топли и сухи.

Друг вид за дъждовен уикенд е да посетите музеи или художествени галерии (вижте тук 8 изложения в София). Това може да бъде превъзходен метод да научите нещо ново и да оцените разнообразни форми на изкуство и просвета. Много музеи и галерии също оферират действия и работилници на закрито, което го прави превъзходен вид за фамилии с деца.

За тези, които търсят по-активен вид, визитата на закрити плувни басейни или с портни зали може да бъде занимателен метод да прекарате дъждовен ден.

За всички останали, които избират спокойствието и тишината, дъждовния уикенд е идеалната опция да се включите в релаксиращи действия като медитация или йога процедура . Тези практики могат да оказват помощ за понижаване на напрежението и безпокойството и да насърчат цялостното богатство. Отделянето на време да се концентрирайте върху дишането, разтягането и ароматерапията също може да помогне за основаването на спокойна и успокояваща атмосфера в дома. Чрез включването на тези практики в рутинния дъждовен уикенд, хората могат да насърчат умствена и физическа релаксация и подмладяване.



Друг метод да прекарате благополучен уикенд, когато вали, е да си извършите спа ден вкъщи . Това може да включва топла вана, нанасяне на маски за лице и маникюр или педикюр. Освен това подремването или просто релаксирането с хубава книга и чаша кафе също може да бъде превъзходен метод да се отпуснете и да се заредите с сила за новата седмица.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР