Времето е прекрасно, шумът на вълните се слива с шума

...
Времето е прекрасно, шумът на вълните се слива с шума
Коментари Харесай

Бързи свежи летни ястия

Времето е прелестно, шумът на вълните се слива с шума от наздравиците, вечерите са дълги, приятни, изпълнени със занимания и другари. Сега е моментът да приготвите нещо вкусно, лятно, свежо и бързо, което не изисква доста време, само че ще очарова фамилията и гостите ви. Менюто, което ви представяме, е цялостно с витамини и минерали, а калориите са малко за сметка на потребните субстанции. Обещаваме, че усетът е вълнуващ.

Свежо главно ядене – елементарно и бързо за подготвяне
 Полезна закуска - овесена каша с кисело мляко Полезна закуска - овесена каша с кисело мляко
В тази публикация ще разгледаме една извънредно потребна и желана рецепта за закуска - овесена каша с кисело мляко. Разбира се, по този начин...

Лятна мусака

Необходими артикули: кг тиквички, кг пресни картофи, 3 пресни чушки, 3 яйца, кофичка кисело мляко, подправки на усет, само че наложително олио, сол, чесън на прахуляк или скилидки чесън, копър и магданоз.

Приготвяне: Всички зеленчуци се измиват, обелват и нарязват на кубчета като за мусака. Поставят се в тавичка, поръсват се с малко олио и се довила вода, която би трябвало да ги покрие. Приготвя се във фурна, загрята на 200-250 гр. Когато зеленчуците са подготвени, се прибавят подправките и се прави заливка от яйцата и млякото. Мусаката се сервира се студена с лъжичка кисело мляко.

Лятната мусака е лека и свежа, тя е цялостна с скъпи витамини от тиквичките, картофите и чушките и скъпи белтъчини от киселото мляко. Да ви е вкусно!
 Най-добрата рецепта за пържени тиквички с галета и яйца Най-добрата рецепта за пържени тиквички с галета и яйца
Необходими артикули: яйца - 1 брой тиквички - 2 броя червен пипер - 1 ч.л. черен пипер царевично брашно олио - за пържене галета...

Свеж и лек мразовит десерт за лятото

Трапезата не може да мине и без десерт. Лек, пресен и охлаждащ. Не, не е сладолед. Опитайте цедено кисело мляко, оставено във фризера, с цел да стегне, с добавени плодове. Може да добавите в млякото сурови плодове, плодове от компот или сладко. Ако задачата ви е по-малко калории и повече изгода за здравето, прибавете пресни плодове. Меките банани и кайсии, както и дребните горски плодове са чудесни за случая. Ако търсите ултра сладостен усет, сладко от обичания плод е идеално решение. Поръсете ледената си прохлада с канела, орехи или други обичани ядки и с настърган шоколад. Леденият десерт е бърз, пестелив и доста апетитен, сигурни сме, че ще допадне и на фамилията, и на гостите ви.

 

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР