временно спря доставките за износ на коронавирусната ваксина, разработена от

...
временно спря доставките за износ на коронавирусната ваксина, разработена от
Коментари Харесай

Индия спря износа на ваксината AstraZeneca

краткотрайно спря доставките за експорт на коронавирусната ваксина , създадена от AstraZeneca, която се създава от Института за серум в Индия (SII), оповестява ТАСС. Както заяви канал NDTV, това решение може да повлияе и на доставката на лекарството по програмата COVAX на Световната здравна организация, предопределена да предизвиква приемането на ваксини против ковид в по-малко проспериращи страни.
" Програмата COVAX води договаряния с държавното управление на Индия, с цел да обезпечи доставките допустимо най-скоро ", оповестяват източници на канала. И допълват, че няма да има експорт, до момента в който обстановката в Индия не се стабилизира . Това е краткотрайна мярка и тогава износът на лекарството може да продължи. Припомняме, че защото програмата COVAX е получила 17,7 милиона дози ваксина AstraZeneca от SII от Индия досега, страната е доставила повече от 60 000 000 дози коронавирусна ваксина допълнително от 70 страни по света.
 Пожар в завода на най-големия производител на ваксини в света в Индия (ВИДЕО и СНИМКИ) Пожар в завода на най-големия производител на ваксини в света в Индия (ВИДЕО и СНИМКИ)
Пожар избухна в Индийския серумен институт, най-големият производител на ваксини в света, оповестява Агенция Франс Прес. Looks like a major fire at t...
В момента самата Индия регистрира бързо повишаване честотата на коронавирусна зараза , което накара държавното управление на страната да спре износа на лекарството.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР