Временният наставник на националния ни отбор по футбол Георги Иванов

...
Временният наставник на националния ни отбор по футбол Георги Иванов
Коментари Харесай

Георги Иванов: С президента Михайлов ще вземем най-доборото решение за националния отбор

Временният ментор на националния ни тим по футбол Георги Иванов разкри, че е удовлетворен от себераздаването на футболистите по време на дуела с Грузия от Лигата на нациите.

и събраха скромните три точки от четири изиграни против от група 4 на Дивизия " C " на шампионата.

Техническият шеф на БФС разкри, че тимът ни игра отбранително в срещата заради огромният брой контузени атакуващи футболисти - Георги Йомов, Тодор Неделев, Доминик Янков и Кирил Десподов.

" След загубата от Грузия не може да приказваме за класиране напред в шампионата. Предвид многото контузени футболисти в нападателен проект, предприехме тактичност да се браним и на контраофанзива да спечелим мача. Благодаря на футболистите за себераздаването, за осъществяването на тактическите задания, потвърдиха, че са мъже. Още в дуела с Гибралтар не можахме да развием верни офанзиви. Йомов, Тодор Неделев, Доминик Янков, Кирил Десподов са футболисти, които придават класа. Тези футболисти ги нямаше и трябваше да извлечем максимума от това, с което разполагаме ", стартира Гонзо.

Той изрично съобщи, че доста неща ще се трансформират в националния тим и дружно с президента на БФС Борислав Михайлов ще създадат най-хубавия избор за нов народен селекционер.

" Като се приберем в България ще беседваме с президента Михайлов и ще вземем най-хубавото решение за националния тим. Много неща ще се трансформират ", добави Иванов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР