Време е за следващата глава от киноисторията на Марвел. На

...
Време е за следващата глава от киноисторията на Марвел. На
Коментари Харесай

10 любопитни факта за филма „Ант-Мен и Осата: Квантомания“

Време е за идната глава от киноисторията на Марвел. На 17 февруари „ Ант-Мен и Осата: Квантомания “ ще ни води надълбоко в неразучените територии на квантовия свят – свят, криещ голяма загадка и свят, който не е това, което наподобява на пръв взор. Готови ли сте за неповторимо фантастично странствуване, каквото не сме виждали до момента?

В „ Ант-Мен и Осата: Квантомания “ Скот Ланг (Пол Ръд) и Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили) не престават своите завършения като Ант Мен и Осата, като към тях се причислява дъщерята на Скот (Катрин Нютън), както и родителите на Хоуп – доктор Ханк Пим (Майкъл Дъглас) и Джанет ван Дайн (Мишел Пфайфър) .

Те се впускат да изследват невероятните измерения на квантовата действителност, взаимодействайки си със странни същества, а приключението им ги води оттатък рамките на всичко, което са мислили за допустимо.

„ Ант-Мен и Осата: Квантомания “ ще разкрие мащабите и невероятните измерения на тази извънредно странна и вълнуваща действителност и дава обещание доста комизъм, новаторски приказен екшън и завладяваща история, в центъра на която са добре познатите ни герои, които с изключение на с външни закани, би трябвало да се оправят и с неизбежните фамилни проблеми.

  Участвайте тук  

Впускаме се в „ Ант-Мен и Осата: Квантомания “ от 17 февруари единствено в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX, а в дните преди премиерата © Меломан.бг • Музиката на твоя живот ви дава късмет да спечелите страхотни награди от кино лентата. Изгледайте деликатно филмовия откъс, попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 16 февруари и бъдете подготвени за премия. Успех!

Дни преди формалната премиера на кино лентата „ Ант-Мен и Осата: Квантомания “ у нас поглеждаме зад кулисите на продукцията. Ето 10 любопитни обстоятелството за актьорите, сюжета и тайните елементи към лентата. А тук е прикрит и отговорът на въпроса.

1. Този февруари „ Ант-Мен и Осата: Квантомания “ ще бележи началото на пета фаза от извънредно известната и сполучлива киновселена на комиксовия колос Марвел . Действието на кино лентата се развива след събитията в „ Отмъстителите: Краят “.

2. Започвайки работа по филмите за дребния воин, сценаристът Eдгар Райт няма желание да включва Квантовия свят. Той е прибавен по-късно от режисьора Пейтън Рийд, който режисира и третия филм от франчайза. В комиксите концепцията за този свят е позната като „ Микровселена “ , само че заради законови ограничавания Марвел нямат право да употребяват този термин във филмите. Затова основателите на кино лентата създават концепцията за Квантовия свят, който да изиграе ролята на „ Микровселена “ в киновселената на Марвел.

 10 любопитни обстоятелството за кино лентата
Снимка: © 2022 MARVEL

3. В „ Ант-Мен и Осата: Квантомания “ ще се срещнем с нов всесилен изверг – Канг Завоевателя (Джонатан Мейджърс), чиято различна версия почитателите познават от първия сезон на телевизионния сериал „ Локи “ . Канг ще изиграе извънредно значима роля във кино лентата, като кулминационната точка ще настъпи с изправянето му против Отмъстителите в свръхочакваните „ Отмъстителите: Династията на Канг “ и „ Отмъстителите: Тайни войни “.

4. Ант-Мен е един от най-старите супергерои в комиксовата галактика на Марвел. Миниатюрният супергерой е измежду създателите на Отмъстителите. Той се „ ражда “, откакто брилянтният академик Ханк Пим изобретява специфична субстанция, която може да те смали до размера на мравка или да те направи по-висок от жилищен блок.

5. Джанет ван Дайн (в ролята влиза актрисата Мишел Пфайфър) в действителност е първата, която е имала досег с Квантовия свят . Тя е прекарала там три десетилетия и даже откакто се завръща в нашия свят, Джанет не разкрива изключително доста какво ѝ се е случило.

6. Освен Канг Завоевателя в „ Ант-Мен и Осата: Квантомания “ ще бъде показан още един впечатляващ изверг – Модок, който има и не по-малко атрактивен външен тип. Модок (в оригинал: M.O.D.O.K., which stands for Mental/Mobile/Mechanized Organism Designed Only for Killing) се появява за първи път в комикс на Марвел през октомври 1967 година. Още по-любопитно е, че с цел да вдъхне живот на известния воин, към франчайза се завръща добре познатия ни Кори Стол , който през 2015 година влиза в облика на злодея в първия „ Ант-Мен “ – Дарън Крос (Yellowjacket).

 10 любопитни обстоятелството за кино лентата
Снимка: © 2022 MARVEL

7. В „ Ант-Мен и Осата: Квантомания “ няма да забележим актрисата Аби Райдър Фортсън, изиграла ролята на дъщерята на Ант-Мен – Каси Ланг в първите два кино лентата . Нейната пораснала версия, която в действителност е и главната причина фамилията им да се озове на това ненадейно (или, може би – не толкова) странствуване, се поема от актрисата Катрин Нютън ( Големите дребни неистини , Откачалка ).

8. Освен че влиза в основния облик на малкия-голям супергерой Ант-Мен, артистът Пол Ръд се включва и като сценарист още с първия филм през 2015 г.

9. Когато Пол Ръд споделя на 9-годишния си наследник, че ще бъде Ант-Мен, неговата реакция била „ Нямам самообладание да видя що за нелепост ще е това “.

10. Подготвяйки се за облика на Ант-Мен, с изключение на интензивните физически тренировки, нужни за всеки супергерой, артистът Пол Ръд желае да разбере повече за същността на мравките. За задачата той си купува голяма плантация за мравки, която пази дълго време след фотосите на първия филм.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР