В италианската провинция Перуджа, част от централната област Умбрия, бе

...
В италианската провинция Перуджа, част от централната област Умбрия, бе
Коментари Харесай

Наложиха локдаун в част от италианската област Умбрия

В италианската провинция Перуджа, част от централната област Умбрия, бе наложен локдаун за повече от две седмици, след като там бяха регистрирани няколко заразени с два от новите по-вирулентни щамове на коронавируса, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Според съобщението на местните власти освен Перуджа и няколко общини на Терни, другата провинция в областта, са обявени за " червени зони " от днес. Това означава затворени ресторанти, барове и повечето магазини, забрана да се консумират храни и напитки на публични места, а хората могат да напускат домовете си само по уважителни причини. Учащите се връщат към онлайн занятия.

Регионът Умбрия като цяло е е " оранжева зона ". В петък експерти с изследвали 42 проби, взети от заразени с коронавирус в обласнтта, и са установили, че 18 от тях имат в организма си британския щам и 12 - бразилския.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19474  Мими Виткова: Държавата би трябвало да моделира здравната система Мими Виткова: Държавата би трябвало да моделира здравната система  От Министерство на здравеопазването с значима информация за имунизацията на От Министерство на здравеопазването с значима информация за имунизацията на " Астра Зенека "  Австрия вкара най-висока степен на предизвестие за пътешестване от и за Тирол Австрия вкара най-висока степен на предизвестие за пътешестване от и за Тирол
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР