Време е за поредния и интересен тест. Той показва каква

...
Време е за поредния и интересен тест. Той показва каква
Коментари Харесай

Тест: Каква роля ви е отредена в живота?

Време е за следващия и забавен тест. Той демонстрира каква роля е отредена на всеки от нас в живота.

Или по различен метод – какво предопределение имате? Подобен въпрос постоянно е настоящ, изключително за тези, които търсят своя личен път.

И по този начин, подготвени ли сте? Отпуснете се, затворете очи. Запитайте се – „ Каква роля ми е отредена в този живот? “. И погледнете картинката със 7 -те признака. Изберете този, който ви харесва най-вече.

Избрахте ли? Сега резултатите.

1. Служител

Хората от този вид постоянно се грижат за хората към тях. Опитвайки се да им оказват помощ по всевъзможен метод. И в случай че те страдат, вършат всичко по силите си, с цел да облекчат страданията им.

Служителите се стремят да създадат този свят по-добро място. Те са меки по природа и положителни към всички живи същества. Ако се нуждаят от помощ  те ще не помнят за гордостта си и ще я изискат, в случай че е належащо.

Около 30% от популацията има душа от този вид.

2. Майстор

Този вид персона се отнася за креативните натури. Такива хора имат доста богато въображение, което се стремят да ползват в живота си на всяка крачка.

Те се характеризират с съобразителност, автентичност и спонтанност. Такива хора са удовлетворени и щастливи единствено когато се занимават с в действителност обичан бизнес и влагат душата си в него.

Това са към 22% от популацията.

3. Войн

Воините избират непрекъснат да имат тласък за достижения. Защото са водени от желанието да минават тествания. Те се стремят да реализират задачите си.

Такива хора се характеризират с обич към физически натоварвания, интензивност, сила и увереност. Те постоянно са фокусирани върху постигането на триумф в своите инициативи.

Такива хора са към 17% от популацията.

4. Учен

Такива хора са любопитни, усърдни и постоянно преуспяват в своите проучвания. Те се характеризират с обич към ученето и експериментирането. Стремят се непрекъснато да уголемяват знанията си и да усъвършенстват уменията си.

Те са смели, доброжелателни и наблюдателни и съставляват 13% от популацията.

5. Мъдрец

Хората с душа от този вид са харизматични и очарователни. Мъдреците са ярки, трагични и занимателни хора. Те са родени  с цел да бъдат на сцената. Хората с душа от този вид се усещат удобно, изразявайки мислите си с думи, изкуство, музика или танц. Те са към 10% от популацията.

6. Жрец

Вдъхновяващи, енергични и мотивиращи, те могат да видят същинския капацитет на другите и да го разкрият. Те са грижовни, състрадателни и вдъхновяващи. Броят им е към 7% от популацията.

7. Крал

Кралете са властни, могъщи и авторитетни персони, от които стават отлични водачи. Хората с душа от този вид са перфекционисти и са привикнали да вършат всичко в сходство с най-високите стандарти. Те са положителни в решаването на проблеми. Кралете съставляват към 13% от популацията.

източник esotericblog

4 лайфхака от античните стоици, които ще ви създадат доста по-щастливи

Стоиците постоянно се възприемат в този момент като сурови хора, подготвени със стиснати зъби да понасят всевъзможни житейски компликации. Но същността на тяхната философия въобще не е в това. И не, те…

Цялата публикация

Вие се раждате едвам тогава, когато станете решителни!

 

Човек се ражда едвам когато стане съдбоносен. Решителността бележи раждането на индивида. Тези, които живеят в колебливост, към момента не са станали хора. А в колебливост живеят милиони, те не…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР