„Време е някои хора да престанат да се държат така,

...
„Време е някои хора да престанат да се държат така,
Коментари Харесай

Александър Симов за ФАКТИ: Бомбата беше заложена още с начина, по който Пламен Николов беше изтеглен


„ Време е някои хора да престанат да се държат по този начин, все едно са участници в шоу. Политиката е развой на правила, на отговорности “.

Това сподели пред ФАКТИ националният представител от парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ Александър Симов.

Потърсихме го за коментар на излизането на парламентарната група на „ ИТН “ от пленарната зала по време на гласуването на решение, че, след отдръпването на единодушието на Пламен Николов да бъде министър председател, процедурата по осъществяване на мандата е завършена.

„ Бомбата беше заложена още с метода, по който кандидатурата на Пламен Николов за министър председател беше изтеглена. Ние бяхме изправени пред един приключен факт и трябваше да намерим решение на този проблем.

За мен сходни неща са кардинално неприемливи. Приемам всевъзможни поръчки за антисистемност, одобрявам всевъзможни поръчки за революционност, за протест против всички, само че има неща, които в Народното събрание се вземат решение редовно “, сподели още Симов.

„ Не може да вършиш против Конституцията, не можеш да вървиш против разпоредбите “, безапелационен беше той.

„ Разбирам техния протест, само че от време на време не всичко върви по метода, по който човек си го показва. Затова считам, че това би трябвало да е едно голямо предизвестие за самите тях. В момента, в който се пребориш в една борба, станеш победител, влезеш в Народното събрание, пред теб има една пътеводна звезда. Това е Конституцията и не можеш да вървиш против нея “, безапелационен беше той.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф не разреши това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР