Вреди ли и как проклятието променя живота и какво да

...
Вреди ли и как проклятието променя живота и какво да
Коментари Харесай

Как да разберете, че сте прокълнати и може ли да се отървете от проклятието

Вреди ли и по какъв начин проклятието трансформира живота и какво да вършиме, в случай че сте били прокълнати

Какво е проклинание? Влияе ли на живота ни? Ако да, по какъв начин да го премахнем? Прочетете за това в идната ни увлекателна и потребна публикация.

Ако някой, жив или мъртъв, изпитва мощна злост към някого, тогава обектът на неговата ненавист скоро открива, че е анатемосан. В множеството случаи не можете да извършите нищо по въпроса. След като ви е сполетяло проклинание, адресирано до вас, не би трябвало да се надявате на кой знае какъв брой благополучен край. От време на време може да посещавате духовник, духовник, баяч или вещател, който по всякакъв начин ще се пробва да ви прочисти от отрицателната сила, само че няма гаранция, че напъните му ще бъдат сполучливи.

Станали ли сте чувствителни към измененията във времето в последно време? Виждате или чувате неща, които другите не виждат или чуват? Чувствате ли се неловко в тялото си, усещате ли тежест, като че ли някой седи на раменете ви? Да сте се скарали с някого, и то по метод, който не сте и предполагали, че ще се случи? Изглежда, че сте прокълнати!

Въпреки това, имаме положителни вести за вас. Предлагаме ви елементарен тест, посредством който ще можете да определите дали имате проклинание или не. За да извършите това, би трябвало да отговорите на 13-те въпроса по-долу.

Тест: застигнало ли ви е проклинание?

Отговорете на тези 13 обикновени въпроса. Всичко, което се изисква от вас най-после, е да преброите броя на утвърдителните отговори, които сте дали.

  1. Чувствате ли се безусловно безсилни в последно време?
  2. Усещате ли тежест в региона на гърба или раменете?
  3. Често ли боледувате?
  4. Често ли ви стопира червен светофар?
  5. Срещате ли постоянно спънки при реализирането на проектите си?
  6. Често ли се проваляте в бизнеса, даже в случай че първоначално всичко е вървяло добре?
  7. Изгубили ли сте предпочитание да вършиме каквото и да било и желаете да спите от самото начало?
  8. Имате ли постоянно неприятни мисли?
  9. Лесно ли се ядосвате?
  10. Обтегнати ли са връзките ви в последно време (и с по-близките, и с не чак толкоз близки хора от обкръжението ви)?
  11. Нямате шанс в любовта ?
  12. Сънувате ли неприятни сънища?
  13. Усещате ли постоянно нечии очи върху себе си?

Резултат от теста

Пребройте броя на отговорите „ да “, които сте дали. След това използвайте следната канара, с цел да определите резултата си:

0-2: Честито! Не сте прокълнати!

3-4: Вие страдате от леко проклинание.

5-7: Сравнително съществено проклинание тегне над вас.

8-9: Страдате от мощно проклинание.

10-12: Необичайно тежко проклинание проваля всяко начинание в живота ви.

13: Много неприятно! Спешно би трябвало да вземете някакви ограничения.

Как да се отървете от проклятието?

И по този начин, ясно е че сте прокълнати. Как да премахнете проклятието?

Ако страдате от едва проклинание (3-4 точки от теста), нямате причина да се притеснявате. Самият факт, че сте го разкрили към този момент значи, че е било отстранено от вас. Такива проклятия се вършат от дилетанти. И сега, в който човек го открие, проклятието стопира да работи. В този случай всичко е доста просто!

Ако проклятието е по-силно (5-7 точки), просто би трябвало да го преживеете. Отхвърлянето на проклинание изисква доста отрицателна сила. Ако сте в положение да устоите на тази сила, тогава всичко ще бъде наред с вас. А разрушителната отрицателна сила ще се върне към индивида, който я е изпратил.

Ако имате мощно проклинание (8-9 точки), би трябвало да отидете в храм или да посетите място с мощна позитивна сила. Тези свети места ще ви спасят от неприятната сила.

Ако имате извънредно мощно проклинание (10-12 точки), имате потребност от помощта на експерт – духовник, духовник или медиум. Те ще проведат специфична гала под формата на осъществяване на избран обред, четене на молебствия или текстове за унищожаване на проклятието.

Ако сте дали отговор позитивно на всички 13 въпроса, това значи, че проклятието е толкоз мощно, че на практика няма способи да го премахнете. Разбира се, можете да отидете при свещеник-екзорсист, да посетите свети места, само че възможностите за позитивен резултат са доста дребни. Станали сте цел на нечий несъразмерен яд и голяма злоба. Но в случай че проклятието е изпратено незаслужено, рано или късно то несъмнено ще се върне при оня, който е решил да ви навреди. Също по този начин, проклинание с такава мощ се случва, в случай че човек провокира гнева на Господ, като фундаментално наруши неговите заповеди. Човек би трябвало да признае виновността си и да се покае. Нищо чудно – свещениците споделят, че най-хубавата отбрана против проклятието е чистата съвест!

Инфо: ezoterik.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР