Връзката на Благой Георгиев – Джизъса и Златка Райкова се

...
Връзката на Благой Георгиев – Джизъса и Златка Райкова се
Коментари Харесай

Мма Боецът Георги: Златка Се Подигра С Любовта Ни

Връзката на Благой Георгиев – Джизъса и Златка Райкова се развива с гневна скорост. Бившият спортисти плеймейтката са дружно от месец, а към този момент се понесоха упорити клюки, че чакат правоприемник. Двамата сами издадоха, че желаят бебе, като размениха любовни послания в обществените мрежа и намекнаха, че скоро може би ще станат трима.

Джизъса има три деца от две разнообразни дами, само че хлапетата живеят с майките си, а желанието му да се развъжда не е утихнало. Златка пък в никакъв случай не се е стремила да гради имидж на сериозна фамилна жена, нито е копняла да ражда и възпитава наследници, само че не щеш ли Благо съумял да повлияе на целите й.

Запознати издават, че Райкова още не е бременна, само че с някогашния състезател съществено обмисляли този вид и евентуално в най-скоро време русата изкусителка ще издуе корема.

Междувременно някогашният избраник на плеймейтката – ММА боецът Георги Валентинов, проплака, че е доста наскърбен от някогашната си и изневерите й. Говори се, че до момента в който бяха дружно, Златка го окичила с големи рога, въпреки че одобри предлагането му за брак в народен ефир и постоянно му се обясняваше в обич обществено.

Зад гърба му обаче кръшкала постоянно, защото моногамността не й била присъща, написа „Уикенд“. „Златка е огромно отчаяние за мен. Мислех, че любовта ни е същинска, че се обичаме повече от всичко, само че очевидно не е било по този начин. Пожелавам й единствено благополучие оттук насетне. Но държа да знае, че е грях да се подиграваш с възприятията на хората“, споделя нараненият Жоро.

Той се ядосва, че е бил кьорав за десетките предизвестия на свои другари каква е в действителност Златка и посочените от тях нейни изневери по време на връзката им.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР