Враца. Това може би ще бъдат най-честните избори, защото за

...
Враца. Това може би ще бъдат най-честните избори, защото за
Коментари Харесай

Цветан Цветанов, „Републиканци за България“: Това може би ще бъдат най-честните избори

Враца. Това може би ще бъдат най-честните избори, тъй като за всички участници в този развой ще има машинно гласоподаване и всички ще могат да упражнят своето конституционно право без някой симпатизант или член на някогашната ръководеща партия с ръководител Бойко Борисов по-късно да манипулира изборния развой, отстранявайки действителни бюлетини на други партии или това, което са създали тук в Бяла Слатина. Това сподели ръководителят на „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов излиза наяве от видео във „ Facebook “ страницата на партията .
„ Убеден съм, че с интензивността на структурите ни в цялата страна имаме сходни случаи за напън, който се оказва в Силистренска област на лидера на листата инж. Тамер Хасан, само че мисля, че за детайлности сътрудниците от Силистренска област ще се постараят да дадат публичност и на този случай, който също е част от смачкването и манипулирането на обществото за идните избори “, добави той.

Цветанов си пожела изборите на 11 юли да бъдат равни за всички участници в тях. Той добави, че „ Републиканци за България “ разчитат да завоюват задоволително доверие от хората, с цел да може да партията да вземе присъединяване в бъдещо ръководство и да се работи за унищожаване на всички порочни практики.

Криминалният психолог и претендент за депутат в 6 МИР - Враца Тодор Тодоров акцентира, че от „ Републиканци за България “ няма да спрат да оказват помощ на органите на реда да разкриват истината за това какво и по какъв начин се случва по време на изборния развой. Той напомни за опита за операция в Бяла Слатина от постоянните избори на 4 април и добави, че скоро се чака да има резултат по сигнала, който тогава от партията подадоха.
" Всички приказват в последните години за операции на изборите, за това, че в действителност не е значимо кой и за кого гласоподава, а кой брои бюлетините по-късно. Ние с екипа на „ Републиканци за България “ в Бяла Слатина успяхме да потвърдим, че това нещо в действителност съществува, защото на предходните парламентарни избори констатирахме нарушавания в някои от изборните комисии, за които подадохме сигнали в съответните СИК, те бяха свързани с манипулиране на бюлетини след края на изборния ден. Не последва нищо от това. Преди няколко дни входирахме нашите сигнали в Районна прокуратура – Бяла Слатина и все още от това, което разбирам, следствието върви към своя край и напълно скоро ще станат ясни резултатите от него. Това, което мога да обобщавам, е, че по мини-политико-олигархичния модел, който е във Враца-област и в частност в Бяла Слатина може би по някакъв метод откри своите майстори. Аз като човек, който повече от 20 години работи с лъжата, с цел да открием истината, с сътрудниците ми успяхме да потвърдим, че операциите на изборите се случват и са факт. в нашата област и град те са ориентирани към една-единствена партия и това е някогашната ръководеща партия ГЕРБ. В оставащите дни до изборите няма да спрем и ще продължим да оказваме помощ на органите да разкриват истината за това какво и по какъв начин се случва по време на един избирателен развой “, акцентира той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР