Враца. Председателят на БСП Корнелия Нинова се срещна със структурите

...
Враца. Председателят на БСП Корнелия Нинова се срещна със структурите
Коментари Харесай

Лидерът на БСП Корнелия Нинова: Само ние бяхме последователни и стабилни в политиките и действията си

Враца. Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се срещна със структурите на партията в област Враца. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . На срещата участваха ръководителите на всички общини, досегашният народен представител, младежкото обединяване, председателката на дамите социалистки и ветерани. В продължение на три часа бяха дискутирани въпроси от настоящия политически дневен ред, подготовката за идните избори, проблеми в локалната власт.

“Имаме опция на тези избори да покажем напълно различен резултат. Работата в 45-то Народно заседание сподели кой кой е. Стана ясно кой употребява трибуната за персонален пиар, кой излъга гласоподавателите си и се отметна от обещанията си. Само ние бяхме поредни, кардинални, постоянни в политиките и дейностите си. След еуфорията идва време за разсъдъка. Нека тези избори бъдат съревнование на хрумвания за бъдещето на България.
Досега се разделяхме на база на предишното. Нека в идващия парламент партиите на смяната се обединим на база бъдещето ", съобщи Нинова пред актива на Българска социалистическа партия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР