Вратата на Боговете в Перу – портал към други светове

...
Вратата на Боговете в Перу – портал към други светове
Коментари Харесай

Вратата на Боговете в Перу – портал към други светове

Вратата на Боговете в Перу – портал към други светове …Има доста митове, свързани с „ Вратата на Боговете “, само че множеството от тях описват за енергиен портал, през който смъртните и Боговете могат да минават от едно измерение в друго.Т. нар. Пуерта де Хаю Марка се намира в скалите на брега на езерото Титикака в Перу.Вратата, издълбана в розов мрамор, е една от многото мистериозни находки в Перу. Първите сведения за нея могат да бъдат открити в митологията на инките.Според инките езерото Титикака е родното място на света. Всичко стартира оттова и там се връщат душите след гибелта на хората.
През 1996 година перуанският лидер Хосе Луис Делгадо Мамани се натъква на Вратата на Боговете, до момента в който изследва региона. Мамани споделя, че когато се доближава до скалната групировка, едвам не изгубва схващане от преживения потрес.

 Хосе Луис Делгадо Мамани
Хосе Луис Делгадо МаманиПричината е, че лидерът сънува тази скалиста „ врата “ доста преди да я види с очите си. Това не може да е съвпадане … Най-интересното е, че мистериозна синя светлина се излъчва от солидния портал. Самият Мамани назовава случая „ Божие признание “.Мнозина имат вяра, че Вратата на Боговете не е елементарна скална групировка. Те я считат за мощен енергиен портал, през който Боговете или извънземните същества, както и елементарните хора, или техните души, могат да минават от едно измерение в друго.Местните митове описват, че в антични времена героите на племената, населявали този район, са имали достойнството да преминат през Вратата на Боговете към отвъдното, когато времето им на Земята изтече.Четете още: Факти, показващи, че създания от други светове са от дълго време на ЗемятаМистериозният портал е висок 7 метра и необятен 7 метра. Оформен е като врата, само че най-интересното е, че в средата има още една по-малка врата. В нея има дребна дупка, която локалните племена считат за брава за отваряне на вратата.Те имат вяра, че в бъдеще тази врата ще се отвори доста по-широко от нормалните си размери и през нея Боговете ще дойдат на Земята, с цел да оказват помощ на хората.

 2 - Вратата на Боговете в Перу - портал към други светове
Местните поданици описват, че по времето на инките, бягайки от испанските завоеватели, един духовник се озовал пред Вратата на Боговете. Порталът бил охраняван от група шамани.Свещеникът носел златен диск. Той и шаманите били сюрпризирани да открият, че се вписва идеално в „ ключалката “ на по-малката врата. Вмъкнали диска в него и порталът се отворил.Всичко в близост било изпълнено с бледосиня искряща светлина. Свещеникът бързо минал през отворената врата, с цел да избяга от настъпващите завоеватели. Той минал в някакво друго, мистериозно измерение, към момента непознато за хората.След като открива Вратата на Боговете, Хосе Луис Делгадо Мамани неотложно се свързва с локалните археолози и историци. Мястото незабавно притегля вниманието им и доста откриватели на културата и живота на инките стартират да го изследват.Учените остават скептични към концепцията, че Вратата на Боговете е портал към други измерения. Заключението им е, че тази врата най-вероятно даже не води до подземни тунели или други убежища. Накратко – съгласно тях „ тази врата не води на никое място “.Интересното е, че доста откриватели изпитват необикновени чувства, до момента в който преглеждат вратата. Някои споделят, че са усетили фина пулсация на сила от вътрешната страна, когато са се доближили до портата. Други оповестяват, че чуват странна ритмична музика, идваща от камъните. Трети споделят, че са имали странни видения на горящи стълбове и други неща, които не са свързани с нашия свят.Тази мистериозна врата не е единственото място, посочено като портал към други светове и измерения. Те съществуват на доста други места по света. А дали легендите за тях са истина или просто небивалица, можем единствено да гадаем …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР