Вратарят Николай Михайлов ще остане за още един сезон в

...
Вратарят Николай Михайлов ще остане за още един сезон в
Коментари Харесай

Николай Михайлов свали килограми и подписа с "Левски"

Вратарят Николай Михайлов ще остане за още един сезон в " Левски ". Днес той възобнови контракта си до юни 2022 година в наличието на притежателя на клуба Наско Сираков. Последният беше дал категорично изискване Михайлов да преподпише - 33-годишният вратар да смъкна тежестта си под 100 кг. В последните дни играчът съзнателно се опита да влезе в правила и всеки ден тренираше на " Герена ", като в последна сметка съумя да реализира задачата. Михайлов ще продължи да носи капитанската лента.

До днешната вест се стигна и след други премеждия. Вратарят имаше неудовлетворителен минал сезон, в който записа 18 мача. След приключването на шампионата Николай Михайлов съобщи, че нищо положително не чака " Левски " освен това управление и ще напусне тима. Сираков не му остана задължен, като в изявление пред " Дарик радио " разкри, че Михайлов цялостен сезон е бил с наднормено тегло. 

" Миналата година година  Ники Михайлов беше на футболните гробища .   Той не беше броен за жив от предишното треньорско управление, беше 127 кг и тренираше единствено за здраве. Но пази цяла есен. Най-малките килограми, до които доближи бяха 107 или 108. Декември беше предизвестен и от мен и от Славиша (б.ред. - предходният треньор Славиша Стоянович), че ще вземем вратар, само че би трябвало да смъкна под 100 кг, с цел да се борят на равни начела. Безспорно Ники Михайлов е най-хубавият вратар сега. Но не може след мача с ЦСКА на 15 декември на другия ден да си 115 кг. Ако беше посочил желанието, което има Валери Божинов да се бори, да се върне в някакво обикновено физическо положение, той нямаше да има проблем и в този момент щеше да е вратар на " Левски ", съобщи тогава Сираков.

Сега обаче разликите очевидно са изгладени, като двамата позираха през днешния ден един до различен след подписването на новия контракт. Очаква се до няколко дни в " Левски " да се завърне и някогашният втори капитан на тима Иван Горанов, който имаше несполучлив сезон в белгийския " Шарлероа ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР