Вратарят на Ювентус Войчех Шчесни изрази задоволството си от минималната

...
Вратарят на Ювентус Войчех Шчесни изрази задоволството си от минималната
Коментари Харесай

Шчесни с чувство за хумор: Дано не ни вземат 10 точки пак

Вратарят на Ювентус Войчех Шчесни изрази задоволството си от минималната победа с 1:0 над Фиорентина и иронично изрази вяра, че през този сезон на торинския гранд няма да му бъдат отнети 10 точки, както се случи през предходната акция.

“Повече от благополучен съм от извоюваните три точки, само че е прекомерно рано да гледаме класирането. Справяме се добре и реализираме положителни резултати даже в гостуванията ни. Спечелихме сложни мачове в Милано и Флоренция, тъй че сме доста щастливи от това, което вършим. Надявам се, че този сезон няма да ни лишават 10 точки и че постоянно ще бъдем една стъпка пред останалите. В момента се намираме в доста по-добра позиция спрямо предходната година.

Всъщност не знам какъв брой точки имаме, като би трябвало да мислим мач за мач и да се концентрираме върху идния против Каляри. Имаме доста добър дух и млад състав, в който никой не се възприема като по-добър от останалитге. Имаме огромно поле за развиване, като задружността на тима е от основно значение. Тази вечер имахме сложни моменти, за към 89 минути, само че сме удовлетворени, тъй като в никакъв случай не е елементарно да спечелиш във Флоренция ”, разяснява Шчесни след снощния мач.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР