Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато заяви, че е щастлив на

...
Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато заяви, че е щастлив на
Коментари Харесай

Бусато: Сбъднах една мечта с ЦСКА

Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато съобщи, че е благополучен на "Армията ", тъй като се усеща значим за тима. Той даде изявление за uol.com.br, който му лепна прякора Снежния човек. Причината са изявите му в мача със Славия.

"Под фланелката си имах две термотениски. Бях и с два чифта гащи и чеп под формалния си екип ", разкри за "снежната " победа Бусато. Той съобщи, че желае да извърши контракта си с "червените ".

"Стартирах сезона с няколко избавени дузпи. Харесва ми да съм в такива обстановки. Дали мисля за нов клуб? Това, което съм научил във футбола, е, че няма нищо несъмнено. Наистина ми харесва в ЦСКА, благополучен съм, изцяло съм приспособен. Част от фантазиите ми бяха да спечелвам в евротурнирите и да съм значим за тима си. Благодаря на Бог, че съумях да ги сбъдна. Затова и съм фокусиран напълно върху това да извърша договора си, който е до лятото на 2022 година. Но в никакъв случай не трябва да изключваме да се случи нещо друго. Ще продължа да работя крепко и да давам всичко от себе си, пък ще забележим какво е подготвил Бог за мен и фамилията ми ", сподели бразилецът.

function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР