Вратарят на Славия Антонис Стериакис преминава в английския Блекбърн Роувърс,

...
Вратарят на Славия Антонис Стериакис преминава в английския Блекбърн Роувърс,
Коментари Харесай

"Славия" продаде вратаря си на "Блекбърн"

Вратарят на " Славия " Антонис Стериакис минава в британския " Блекбърн Роувърс ", заяви в.. 21-годишният Стериакис, който е юношески национал на Гърция, е договорил персоналните си условия и от нощес е в новия си клуб, където през днешния ден минава медицински прегледи, преди прехвърлянето да бъде финализиран.

Президентът на " Славия " Венцеслав Стефанов удостовери пред Българска национална телевизия продажбата на вратаря в " Блекбърн ", като отхвърли да каже за каква сума е тя, само че показа, че в договорката влиза и % за " белите ", в случай че британският клуб трансферира Стериакис.

Вратарят ще се конкурира за титулярно място в тима от Чемпиъншип с белгиеца Томас Камински, който бе притеглен през август от " Гент ". За " Славия " Стериакис изигра общо 80 мача, в 14 от които не позволи гол.

" Блекбърн Роувърс " е учреден през 1875 година и играе мачовете си на стадион " Иууд Парк ". Три пъти е първенец на Англия -  1911/12, 1913/14, 1994/95, а също по този начин има и 6 Купи на Англия: 1884, 1885, 1886, 1890, 1891, 1928. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР