Вратарят на Нюкасъл Мартин Дубравка заяви, че всички се трудят

...
Вратарят на Нюкасъл Мартин Дубравка заяви, че всички се трудят
Коментари Харесай

Вратарят на Нюкасъл: Сега работим още по-упорито

Вратарят на Нюкасъл Мартин Дубравка съобщи, че всички се трудят още по-усърдно. Свраките се приготвят интензивно за идния мач против Манчестър Юнайтед в неделя.

Словашкият национал призна, че всички се усещат засрамени и възмутени от личното си показване против Лестър.

„ Всички се усещаме зле, само че в този момент сме двойно по-мотивирани да покажем опциите си. Да, прелестно осъзнаваме какъв брой мъчно ще бъде против Манчестър Юнайтед, само че в случай че спечелиш против сходен жанр тимове, това ти носи нещо особено. Ние можем доста повече от това, което показахме против Лестър. Длъжни сме да реагираме добре. Това, което се случи беше извънредно и в този момент е значимо да покажем на всички какво можем. Сега, когато приключим тренировката, някои мои съотборници остават, и просто не престават да упражняват. Мисля, че това е верният метод. Но доста е значимо да демонстрираме същата тази непримиримост, и предпочитание на терена. Там би трябвало да покажем своите качества”, показа вратарят.

Дубравка дебютира за свраките тъкмо против алените дяволи, през февруари 2018 година, когато Нюкасъл завоюва с 1:0, с помощта на гола на Мат Ричи.

„ Защо да не победим Манчестър Юнайтед? Защо да не ги победим и да затворим устите на всички, които не имат вяра в нас. Да, ще бъде мъчно, само че в този момент е момента да покажем от какво сме направени”, приключи словакът.

Мачът Нюкасъл Манчестър Юнайтед е в неделя, 6-ти октомври, от 18.30 часа, и ще можете да го гледате директно по DIEMA SPORT 2.

Автор: Дидо Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР