Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев коментира успеха на тима над

...
Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев коментира успеха на тима над
Коментари Харесай

Пламен Илиев: Осем поредни, следва деветата

Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев разяснява триумфа на отбора над Черно море с 4:1 в мач от 36-ия кръг и подвигна купата. Той направи основно избавяне в 42-ата минута на дуела и даде нужната убеденост на "зелените ".

"Чувствам се добре, само че леко изтощен душевен, беше огромно напрежение, успяхме да вдигнем купата, благополучен съм. Труден полусезон за нас, откакто аз дойдох зимата, съумяхме да спечелим доста значими мачове ", разяснява вратарят.

"Сладко е да си първенец, разполагаме с доста качествени вратари и един към момента контузен, ще се радваме да се причисли към нас, ние разполагаме с петима вратари включително и Наумов, конкуренцията е значима. Това задържава, осем следващи, следва деветата, в този момент ще починем и следва подготовка. С тази организация в клуба, с тази база може да спечелим и девета купа ", разяснява още Илиев.

"Ние по тази причина сме на вратата, с цел да оказваме помощ, веселя се, че направих това избавяне в 42-ата минута ", сподели още вратарят на Лудогорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР