Комисар Лъчезар Колев от СДВР се включи тази сутрин директно

...
Комисар Лъчезар Колев от СДВР се включи тази сутрин директно
Коментари Харесай

Комисар Лъчезар Колев с подробности след инцидентите по време на баража за Европа

Комисар Лъчезар Колев от Столична дирекция на вътрешните работи се включи тази заран непосредствено в предаването " Събуди се " по Нова телевизия и разяснява случаите по време на баража сред ЦСКА и ФК ЦСКА 1948 Сф. Както е известно, отборът на Стамен Белчев загуби с 0:2 и не съумя да се класира за присъединяване в Лигата на конференциите. В самия завършек на дуела на терена нахлуха недоволни почитатели на " армейците ", които пробваха да нападат играчите на тима и влязоха в конфликти с полицейските сили на стадион " Васил Левски ".

Заради тези произшествия се чака ЦСКА да получи съществено наказване, защото беше хазаин на срещата. Санкцията може да бъде в допълнение усложнена, откакто комисар Колев заяви, че делегатът на мача Христо Ботев е бил ударен по дясната скула.
 Красен Кралев: Нито ден повече! Законът за битка със спортното безчинство е неотложен!
Красен Кралев: Нито ден повече! Законът за битка със спортното безчинство е неотложен!

" Това е позор "

" Столична дирекция на вътрешните работи имаше ангажимент единствено към гостуващия тим. Към домакина нямахме сходен ангажимент и видяхте, че почитатели от бранш " Г " нахлуха на терена. Заради това ние трябваше да се намесим и приберем футболистите, съдиите и формалните лица в тунела ", съобщи Колев.

" Има двама потърпевши чиновници на полицията. И двамата са с пострадвания на коляното. Арестувани са пет индивида. Има заведено досъдебно произвеждане. Още през нощта беше задействана работата. Нямам точна информация дали те имат минали престъпни прояви ", добави служителят на Столична дирекция на вътрешните работи.

" Ние изпълнихме отговорностите си както би трябвало. Ангажиментът за защитата на публиката на домакините беше поверена на охранителна компания. Видя се, че не съумя да се оправи. Феновете, когато видяха, че няма да им бъде попречено - нахлуха гладко на терена ", посочи той.

" Имаме информация, че представител на БФС - делегатът на мача е ударен по дясната скула на почивката. Нанесени са провали по стадиона. Откъртени са огради, седалки и бетонни части ", приключи комисар Лъчезар Колев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР