Вратарят на Аталанта Пиерлуиджи Голини бе зарязан за втори път

...
Вратарят на Аталанта Пиерлуиджи Голини бе зарязан за втори път
Коментари Харесай

Джулия пак заряза Голини

Вратарят на Аталанта Пиерлуиджи Голини бе изоставен за повторно от гаджето си Джулия Проведи. Той и певицата са се разделили неотдавна и този път наподобява краят е финален.

Близки до двамата разкриха за краха на връзката им пред известно италианско списание. Причините към момента не са известни и досега няма удостоверение от досегашните влюбени. Това е втора разлъка за Голини и сексапилната певица от дуо “Донатела”.
 Първата рецесия във връзката им беше преди година. Тогава те скъсаха за малко, откакто футболистът кръшна на Джулия. Той имаше къса случка с Бенедета Сера - красиво момиче от Коста Есмералда. Певицата обаче съумя да му елементарни и двамата се събраха. Дълго време те изглеждаха безпределно щастливи. Затова повтората им разлъка изненада мнозина.

Джулия е извънредно известна в Италия. Заедно с нейната близначка Силвия са познати като дуо “Донатела” в музикалните и телевизионни среди на Апенините.
View this post on Instagram
A post shared by LeDonatella • SHOWGIRLS• DJ• (@ledonatellaofficial) on Apr 27, 2020 at 3:16am PDT
Връзката на Проведи и Голини продължи малко повече от две години. Певицата бе огромната опора на вратаря, който мъчно се пребори за своето място в Аталанта. View this post on Instagram
A post shared by LeDonatella • SHOWGIRLS• DJ• (@ledonatellaofficial) on Feb 5, 2020 at 5:00am PST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР