Вратарят Димитър Митов изживява своята футболна мечта! Той прави страхотен

...
Вратарят Димитър Митов изживява своята футболна мечта! Той прави страхотен
Коментари Харесай

Димитър Митов: Най-добрият момент в кариерата ми ще е да играя за националния отбор


Вратарят Димитър Митов изживява своята футболна фантазия! Той прави страховит сезон с британския " Кеймбридж ", а името му нашумя след мача на третодивизионния му отбор против новото милиардерско украшение " Нюкасъл ". В третия кръг на шампионата за Купата на футболната асоциация българинът беше в основата на успеха на своя отбор.

Сега той мечтае за... повиквателна за националния отбор.

" Като всеки един футболист, най-голямата ми цел е да играя на високо равнище и да съставлявам България. Това е една моя фантазия от доста дребен. Винаги нямам самообладание да чуя химна на България, да видя всички български флагове. Тогава ще бъде сигурно ще бъде най-хубавият миг за мен в моята кариера ", сподели той пред bTV.



25-годишният пазач е роден в Монтана, само че прекарва огромна част от детството си в Козлодуй. От дребен е разпален по футбола, а първите си стъпки прави в академия " Христо Стоичков ", откъдето пък няколко месеца по-късно получава късмет да играе в юношеските шампионати с " Чавдар " Етрополе, а по-късно сбъдва фантазията на множеството футболисти - да играят в родината на този спорт.

" Когато има лагери на националния тим, има тази вяра в теб да последва това телефонно позвъняване. Да схванеш дали си извикан. И се надявам с моите изяви от началото на сезона да съм заслужил тази повиквателна. И когато управлението реши, че аз съм подготвен да получа този късмет, ще го хвана с двете ръце ", сподели той.


Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР