Вратарска криза застигна Байерн Мюнхен, след като капитанът Мануел Нойер

...
Вратарска криза застигна Байерн Мюнхен, след като капитанът Мануел Нойер
Коментари Харесай

Байерн може да си върне предсрочно вратар след контузията на Нойер

Вратарска рецесия застигна Байерн Мюнхен, откакто капитанът Мануел Нойер счупи крайник и е навън до края на сезона. Така баварците останаха единствено със Свен Улрайх и младока Йоханес Шенк под рамката. 

Ръководството на баварците може да реши да си върне преотстъпения в Монако Александър Нюбел. 26-годишният пазач е част от " монегаските " от година и половина, а контрактът му за преотстъпване изтича в края на сезона. На " Алианц Арена " към момента не са обсъждали сходен вид, само че той наподобява логически с оглед обстоятелството, че вариантите пред треньора Юлиан Нагелсман не са огромни, а още повече, че Улрайх сподели неуверена игра в мачовете, в които игра при травмата в рамото на Нойер. 

Ако Байерн реши да приключи предварително наема на Нюбел, то управлението ще би трябвало да договаря с сътрудниците си от Монако и да заплати отплата, написа Флориан Плетенберг. 

Нюбел подписа с баварците през лятото на 2020 година като свободен сътрудник, откакто договорът му с Шалке изтече. През този сезон той е изиграл 23 мача за френския клуб. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР