Връщане на ценноститеСега, повече от всякога, на страната ни са

...
Връщане на ценноститеСега, повече от всякога, на страната ни са
Коментари Харесай

Стефан Янев: Мога да нося отговорност

Връщане на полезностите
Сега, повече от всеки път, на страната ни са нужни водачи, тъй като сме във водовъртежа на няколко рецесии. Това съобщи пред симпатизанти водачът на КП “Български напредък ” Стефан Янев. “Ние сме нова партия, вървим самоуверено напред, имаме проект и вършим нужното с цел да го осъществим. Аз мога да нося отговорност, хората, с които създадохме партията - също ”, добави той и добави, че в този момент има екип и в него има специалисти, които покриват необятен набор на сфери на публичната активност.

“Намираме се на вододела сред полезността на модерния демократизъм и нуждата от връщане на полезностите, които изповядва модерния консерватизъм. Либерализмът, макар позитивните си страни, унищожава фамилните връзки и толерира индивидуализма, а обществото повече от всеки път има потребност от единодушие, ред и правила ”, заключи своя разбор водачът на партия “Български напредък ”.

Стефан Янев изясни и постоянно потребления в последно време израз “плуване против течението “: “Ние няма да се подадем на демократичното течение. Ние не се плашим от сложните решения и няма да се поколебаем да защитим националния интерес и да осигурим на страната сигурност, правдивост и благополучие. Необходимо е да загърбим досегашните практики, да търсим това, което ни прави по-силни и ни води към по-добри решения - в икономическата и в геополитическата среда. ”
Според Стефан Янев по-силно водачество е нужно и на Европейския съюз.

“Това водачество би трябвало да изведе Европейски Съюз на мястото, което заслужава - равнопоставен на другите международни центрове на властта. И да пази всички жители на Европейски Съюз. Националните страни би трябвало да бъдат в положение развиват своите цели, само че да развиват и споделените полезности на Европейския съюз и НАТО ”, съобщи Стефан Янев. И заключи: “Това са полезности, свързани с качеството на живот на всички жители, с опцията на бизнеса да се развива в конкурентноспособна среда. Доброто положение на гражданското общество зависи от една мощна икономическа база, която мощното водачество би трябвало да обезпечи ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР