Впоследния кръг на Бундеслигата Борусия Дортмунд допусна шокиращ обрат с

...
Впоследния кръг на Бундеслигата Борусия Дортмунд допусна шокиращ обрат с
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд има много сериозни вътрешни проблеми

Впоследния кръг на Бундеслигата Борусия Дортмунд позволи фрапантен поврат с 2:3 против Вердер Бремен, откакто до 89-ата минута водеше с 2:0. В предходните два кръга „ жълто-черните ” вървяха без неточност дружно с Байерн.

От непредвидени неточности никой не е застрахован, още повече, че никой не очакваше от тима да върви безпрепятствено след огромната лятна селекция и новия треньор. Бяха привлечени осем нови футболисти, а напусналите бяха девет. Наставникът Един Терзич също е нов, в случай че не броим шестте му месеца от декември до юни през по-миналия сезон.  Похарчените 90 млн. евро трябваше да покажат, че Борусия може да детронира Байерн.

Това обаче най-малко към този момент въобще не е по този начин. „ Шпорт Билд ” твърди, че тимът е разграничен на няколко групички. Това в един клуб е цъкаща бомба и гаранция, че високите цели ще си останат единствено пожелателни.

Капитанът Марко Ройс е подсилен от Юлиан Брандт и Махмуд Дауд. Опитният бранител Матс Хумелс е непосредствен с новото попълнение Нико Шлотербек, а също така е взел под крилото си гения Юсуфа Мукоко.

Важна роля в състава има и Джуд Белингам, макар че е единствено на 19 години. Английският национал се схваща с всички, само че това не му пречи да е главатар на групичка, в която влизат Джовани Рейна и Джейми Биное-Гитънс.

Дошлият от Байерн Никлас Зюле е непосредствен с вратаря Грегор Кобел. Двамата бяха съотборници в Хофенхайм.

Последното ново попълнение Антони Модест се причисли към френскоговорящата група от Тома Мюние, Рафаел Герейро (живял във Франция до 20-ата си годишнина) и Торган Азар.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР