Борусия Дортмунд ще бъде без няколко футболисти за мача от

...
Борусия Дортмунд ще бъде без няколко футболисти за мача от
Коментари Харесай

Терзич: Искаме да се борим за трофеи

Борусия Дортмунд ще бъде без няколко футболисти за мача от първия кръг в шампионата за Купата на Германия против аматьорския Шот Майнц, заяви старши треньорът Един Терзич на конференция.

Той разкри, че Джио Рейна, Тома Мюние, Джейми Байноу-Гитънс и Жюлиен Дюранвил няма да бъдат разполагаем, а Карим Адейеми и едно от новите попълнения Феликс Нмеча, който е изкълчил глезена си, остават под въпрос.

Терзич обаче ще може да разчита на възобновените Грегор Кобел и Нико Шлотербек, които са подготвени за срещата.

" В момента сме на в действителност добър път и желаеме да създадем още една стъпка напред в събота ", разяснява Един Терзич и добави, че футболистите му имат още работа за извършване.

" Не мисля, че първият мач за сезона ще приключи подготовката ни. Турнирът за Купата стартира, както и Бундеслигата през идната седмица, само че ние ще използваме целия месец август, с цел да се приготвяме за сезона ", сподели експертът.

Борусия Дортмунд, който пропусна да завоюва купата в Бундеслигата през предишния сезон в последния кръг, ще започва новата акция с дуел против Кьолн.

" Ще използваме август освен, с цел да спечелим точки и да се класираме за идващия кръг за Купата, само че и да поставим основите за целия сезон. Искаме да се борим за трофеи, а Купата е най-кратият път за спечелването на трофей, тъй че би трябвало да сме съсредоточени през цялото време ", съобщи още Един Терзич.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР