Войната в Украйна - руска ракетна атака в Харков, поразени

...
Войната в Украйна - руска ракетна атака в Харков, поразени
Коментари Харесай

Руска ракетна атака в Харков, поразени са цивилни цели

Войната в Украйна - съветска ракетна офанзива в Харков, изумени са цивилни цели, избухнал е пожар, настояват локални медии.

Половин час след първичните известия за ударите в Харков сигнали за въздушна офанзива бяха задействани в доста райони в Централна, Западна и Източна Украйна, както и в столицата Киев, и покрайнините ѝ.

Администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън възнамерява да разгласи в петък следващ пакет от военната помощ за Украйна на стойност 425 млн. $. Той обаче към момента не е финално гласуван и може да бъде изменен, показва Ройтерс.

В среднощното си послание президентът Володимир Зеленски благодари на Вашингтон за следващия пакет наказания против Русия, които са получили зелена светлина в Конгреса:

" Благодарен съм на Съединените щати за новия и доста мощен пакет наказания, които са одобрили. Повече от 220 физически и юридически лица от Русия, и освен, попадат в този лист. Това е належащо. Това са сериозни браншове на стопанската система за агресора. И всяко санкционно решение би трябвало да работи пълноценно, с цел да няма късмет Русия да заобиколи глобите. "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР