Войната в Украйна разбърка много пазари, но направо взриви енергийните

...
Войната в Украйна разбърка много пазари, но направо взриви енергийните
Коментари Харесай

Най-четените бизнес статии от "Капитал" през 2022: за солари и имоти

Войната в Украйна разбърка доста пазари, само че напряко взриви енергийните цени. Затова и топ търсената информация в " Капитал " е с тематика по какъв начин да се влага в преференциална опция - слънчеви панели. Вторият въпрос, който трайно вълнува читателите, е накъде се движат цените на парцелите.

При честата липса на постоянно държавно управление, а оттова и огромни публични поръчки и ярки любимци, множеството от най-четените корпоративни истории са за частни покупко-продажби и решения: хотелите във Велинград, покупко-продажби за аутлет и терени в Пловдив, газовата самостоятелност на " Агрополихим ".

Ето и съответните текстове:
Реклама
Предстоящите грантове за семейства по европейския План за възобновяване са най-четената тематика на уеб страницата на " Капитал " през 2022 година Реално дотациите ще са налични в първите месеци на идната година, като.

На слънчева тематика са и още три публикации в топ 20 на бизнес секцията:
Реклама
Заради цялостните спа хотели макар скачащите цени " Капитал " постави под лупа най-големият курорт с многозвезни хотели и минерална вода в страната. Проучването сподели, че спа бизнесът е на своя връх, строят се нови обекти, а вложителите в 20-те четири- и петзвездни обекти във Велниград са главно локални, само че и свързани с Пловдив, София и морето български предприемачи.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР