Войната в Украйна преминава в упражняване на шок, насилие и

...
Войната в Украйна преминава в упражняване на шок, насилие и
Коментари Харесай

Анализатори: Русия иска да свали Украйна на колене

Войната в Украйна минава в практикуване на потрес, принуждение и клане върху цялото население

" Ескалацията (на войната на Русия против Украйна - б.р.) върви в най-лошата посока, която можем да чакаме, и за която имаше предизвестие още напролет, че по метода, по който Русия я води, минава в средновековни формати - както ги назовават на запад - практикуване потрес, принуждение и клане върху цялото население, а освен върху военните обекти и военните елементи. За Русия цяла Украйна е военно поле, всичко е боен обект ".

Това разяснява пред журналистът Петър Карабоев, заместител основен редактор на " Дневник ".

Според него целта на съветските ракетни набези са за Украйна да влезе в зимата, свалена на колене.

Ген. Атанас Запрянов, някогашен заместник-министър на защитата и някогашен боен представител на България в НАТО, изрече мнение, че Владимир Путин, откакто е видял, че губи стандартната борба " на действителния боен спектакъл ", търси нови начини да ескалира обстановката и ги откри в инцидента на Керченския (Кримския) мост:

" Твърде бързо беше дефиниран причинителят. При такова следствие би трябвало много време, с цел да се разбере, но за проверяващите е значимо да посочат Украйна като провинен, с цел да стартира терорът с ракетни удари по цивилна инфраструктура, стратегически значима за действието на страната и за живота на хората ".

По думите на ген. Запрянов Путин е избрал " да деморализира и да разедини обществото в Украйна, защото той няма късмет при мощната поддръжка на популацията към държавното управление в Киев и военните ".

Интервюто на Диана Янкулова с Петър Карабоев и ген. Атанас Запрянов в предаването " Нещо повече " можете да чуете от звуковия файл.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР