Войната, разпалена от Русия на територията на Украйна, вероятно ще

...
Войната, разпалена от Русия на територията на Украйна, вероятно ще
Коментари Харесай

Олексий Арестович: Вероятно войната ще достигне до фундаментален обрат през февруари-март 2023 година

Войната, разпалена от Русия на територията на Украйна, евентуално ще доближи до фундаментален поврат през февруари-март 2023 г. Това излиза наяве от изказване на Олексий Арестович, консултант в президентската канцелария, в канала Feygin Live в YouTube.
 
Политикът означи, че Кремъл към този момент е почнал да има проблеми, които единствено ще се задълбочават. Окупаторите осъзнават, че губят доста в конкуренцията.
 
" Те изтеглиха от чужбина всичките си войски, всичките си ЧВК, към 40 000 от тях в този момент се борят в Украйна. Те даже изтеглиха последните сили от Мали, които охраняваха урановите мини там ", уточни Арестович.
 
Съветникът акцентира, че Русия към този момент изчерпва последните си запаси и желае оръжия даже от Северна Корея, както и че изпитва съществени проблеми с ракетите, които се пробва да купи от Иран и да достави през Каспийско море.
 
" Мобилизацията не може да бъде приключена. Мисля, че през февруари-март ще настъпи коренен поврат. Затова те подхващат всички ограничения, с цел да замразят спора, да го протакат или да договорят преустановяване на огъня ", добави Арестович.
 
Въоръжените сили на Украйна към този момент освободиха към 37% от територията на Украйна, окупирана от Русия от 2014 година насам.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР