Войната по пътищата с пияни и дрогирани шофьори показва, че

...
Войната по пътищата с пияни и дрогирани шофьори показва, че
Коментари Харесай

Румен Радев: Трябва да си върнем нашата младеж

Войната по пътищата с пияни и дрогирани водачи демонстрира, че цяло едно потомство в страната израсна без разгърната система в страната за всеобщ спорт, природосъобразен метод на живот, за патриотично образование. Това зави президентът Румен Радев пред публицисти на шампионата по гимнастика " Ямбол22 ", заяви Българска национална телевизия.

" Трябва да си върнем нашата юноша и съм уверен, че ще реализираме резултати ", разяснява Радев, приветствайки участниците в шампионата, който е част от самодейността " Спортувай с президента ".

" Обнадежден съм - виждате, че когато има воля, предпочитание, визия за бъдещето, влагаме в най-важното - здравето и работоспособността на нашите деца. България има потребност от бъдеще, което може да се кове единствено от физически и душевен устойчиви младежи. Млади хора с патриотично образование, които могат да преодолеят всички провокации на бъдещето ", сподели той.

Успоредно с шампионата по гимнастика се организира и " Президентски тест ", който има за цел да предизвиква физическата интензивност измежду българските деца. Инициативата обгръща от ден на ден общини, означи още Радев.

Президентът отхвърли да даде коментар по политически тематики. 

Нашата идея е връщане на една от най-старите български обичаи в учебно заведение, съобщи Енчо Керязов. 

" България има потребност от бъдеще. То може да се даде единствено от физически и душевен устойчиви младежи с патриотично образование, които да могат да преодоляват всички провокации на бъдещото ", добави той.

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР