Войната на пътя съществува и всеки ден сме част от

...
Войната на пътя съществува и всеки ден сме част от
Коментари Харесай

Цвети Стоянова оцеля в чудовищна катастрофа

Войната на пътя съществува и всеки ден сме част от нея. Статистиките за България са плашещи и за следващ път се убеждаваме, че даже когато се качим в колата и караме рационално не сме застраховани от жестоки произшествия. Защото някъде там, някой, идва против нас с гневна скорост и минава на алено. 

Точно това е казусът от петък вечер, когато гимнастичката Цвети Стоянова и журналистката Елизабет Методиева се прибират от концерт. И се разминават безусловно на секунди от най-трагичния процес на събитията. Колата на Елизабет е премазана, само че двете с Цвети остават съвсем невредими, с помощта на бързата реакция на Методиева. За случая споделя самата тя пред Нова телевизия:
                             

" Карахме постепенно, даже се шегувахме, че по " Цариградско " се движехме с 40 км/час. На кръстовището при " Г. М. Димитров " и " Драган Цанков " минахме на зелен светофар, само че в този момент видях, че против нас идва кола, която минава на червен светофар. Дадох мощна газ и това може би ни избави. Момчето, което ни блъсна, е на 20 години. Много мощен и тежък удар беше. Колата ми е тотал вреда ".

                             

При удара двете си удрят главите, като Цвети е откарана в " Пирогов ", а Елизабет в " Огръжна болница ". В момента и двете към този момент са добре, само че Методиева насочва апел към водачите да бъдат деликатни на пътя и да ръководят колите си със съобразена скорост. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР