Войната между Румен Радев и Корнелия Нинова става все по-видима.

...
Войната между Румен Радев и Корнелия Нинова става все по-видима.
Коментари Харесай

Радев обяви кой сменя Нинова начело на БСП

Войната сред Румен Радев и Корнелия Нинова става все по-видима. Докато соцлидерката концентрира цялата си сила в парламентарния избор, то Радев си направи партия, която да разцепи гласовете на алените и да влее повече в неговата „ касичка “.

По всичко проличава, че Радев с изключение на с партиен инжинеринг, който се вижда в лицето на Петков и Василев, е решил да се застрахова и да разцепи изцяло социалистите. Пример за това са и думите му в Русе през вчерашния ден, където съобщи, че Крум Зарков е бъдещето на алените. „ Той е лицето на бъдещите политици “, съобщи Радев, с което без да се церемони зачерта Нинова.

Самият Крум Зарков пък бе един от първите, който изиска оставката на соцлидерката след извънредно ниския резултат на Българска социалистическа партия на предходните избори. И от нейна дясна ръка, той стана един от опозиционерите под прикритие.

Самата тя напълно заслужено подлага на критика министрите назначени от Радев и изиска оставката на Стойчо Кацаров за политиката му довела страната ни да е първа по смъртност, а лечебните заведения да издъхват.

На проведеното шествие за закриването на акцията си, Радев драговолно обиколи предприемачите на Кирил Петков, не пропусна да си направи фотография с хората на Трифонов и да стисне ръката на Крум Зарков. През цялата акция обаче нито един път не беше забелязан дружно с Корнелия Нинова. Многократно обаче се прегръщаше с Манолова и Асен Василев.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР