Войната между Израел и палестинската групировка Хамас отново възроди интереса

...
Войната между Израел и палестинската групировка Хамас отново възроди интереса
Коментари Харесай

Конфликтът в Израел възроди интереса на САЩ към ракетитe за Железен купол

Войната сред Израел и палестинската формация " Хамас " още веднъж възроди интереса на Съединени американски щати към производството на муниции за израелската система за противоракетна защита " Железен купол ", пише  в. Wall Street Journal (WSJ), базирайки се на представители на американската войска и отбранителната промишленост.

Според обявата ще отнеме месеци, с цел да се възобнови производството на който и да е американски производител на ракетите прехващачи Tamir, които са на въоръжение в израелските отбранителни сили и се употребяват в системата " Железен купол " (Iron Dome). Заради войната обаче запасите на Израел са изчерпани и ползата към американските ракети още веднъж се появи.

Значителното ползване на артилерийски снаряди и управляеми ракети в Украйна, както и на ракети-прехващачи Tamir в Израел в последно време усили фокуса на чиновниците на Министерството на защитата на Съединени американски щати върху построяването на благонадежден боеприпас от необятно употребявани муниции “, написа още  The Wall Street Journal.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР