Войната между бившите любовници Мария Илиева и рапъра Наско Колев

...
Войната между бившите любовници Мария Илиева и рапъра Наско Колев
Коментари Харесай

Мария Илиева удари мощно бившия си любовник Наско Колев! Ето как го нареди:


Войната сред някогашните любовници Мария Илиева и рапъра Наско Колев продължава с цялостна мощ. Бременната певица най- след това отвърна с тежък удар на обвиняванията на експоловинката си, че го е измамила с пари.

Ето какво изсъска по негов адрес поп изпълнителката: „ Озлобените някогашни като цяло са нещастни хора, лишени от себеуважение “. назовава още младия рапър „ тъпанар “ и го упреква в изменничество и безсрамие.

Наско Колев я упрекна, че като негов продуцент, певицата го държала без контракт две- три години и прибирала лъвския къс от изявите му. Когато поискал да напусне компанията, както и леглото на поп дивата, тя му отвърнала със закани и се постарала да затвори всички порти пред младия реализатор, с цел да срине кариерата му.

В последната си ария Наско Колев я назовава „ измамница “ и разкрива, че го е лъгала за пари. Младият рапър е твърдо решен да разкрие докрай родната мафия в музикалния шоубизнес. Това му затваря доста порти откъм разпространяване на песните му. В същото време обаче, почитателите пък му се радват, че скъса с имиджа на „ положителното момче “ и пое по собствен личен път.

Рапърът за първи път вкара в пояснителен режим Мария Илиева, която през годините криеше персоналния си живот доста усърдно. Поп дивата не отхвърля, че е имала връзка с 20- годишния реализатор и мъчно прикрива огорчението си, че й се е изплъзнал.

Малко след раздялата с Наско Колев, каката обаче съумя да забие ново лъвче – 26- годишния Георги Михайлов, от който чака първото си дете.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР