Вотът в София се очертава един от най-сложните. И тази

...
Вотът в София се очертава един от най-сложните. И тази
Коментари Харесай

Полина Витанова: Условията в Арена Армеец са много по-добри на тези избори

Вотът в София се обрисува един от най-сложните. И тази година Арена Армеец ще бъде единственото място в София където ще се събират изборните бумаги. Полина Витанова, ръководител на общинската изборна комисия съобщи в студиото на утринния блок на Българска национална телевизия, че чака тази година организацията да бъде по-добра.

Почти е подготвена схемата на разпределението на местата за изчакване. Тя ще бъде одобрена от комисия. Ще има три обособени пункта за приемане на изборните бумаги. Последователността на приемането ще става по последователността на идването на всяка СИК.

Условията ще бъдат доста по-добри, увери Витанова. Ще има места за гледане на телевизия и играене на игри. Подготвени са български филми.

Обученията по попълването на протоколите са минали сполучливо. Разработено е приложение за инспекция за неточности. То може да се употребява на телефон, таблет или компютър.

1 609 секции са формирани до този миг. Протоколът за общински съветници е 18 страници, 34 са кандидатските листи, 1 014 са претендентите за общински съветници. Около 343 са претендентите за кмет на регион, 93 за кметове на кметства.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР