Вотът на недоверие показа много ясно кое е мнозинството в

...
Вотът на недоверие показа много ясно кое е мнозинството в
Коментари Харесай

Валери Жаблянов: Вотът на недоверие показа кое е мнозинството в НС

" Вотът на съмнение сподели доста ясно кое е болшинството в Народното събрание, защото дребната група на партия " ВОЛЯ " неведнъж се показва в двe същности - и на ръководещи, и на съпротива. Този път поддържаха държавното управление, тъй че мисля, че един въпрос се почисти - по какъв начин наподобява болшинството, което крепи държавното управление. " Това сподели в предаването " Панорама " депутатът от Българска социалистическа партия и зам.-председател на Народно събрание Валери Жаблянов.

Конкретни данни, свързани с вота на съмнение против държавното управление на Бойко Борисов, са били изнесени още през есента, изясни Жаблянов:

Валери Жаблянова, народен представител от Българска социалистическа партия: С две огромни афери - в действителност не в София и не в изпълнителната власт, а по места - там бяха забъркани и народни представители от ГЕРБ, и представители на локалните органи на властта, и няма никакво подозрение, че там имаше напълно ясно наличие и на роднински назначения, и на разпределение на държавни средства вследствие на заемане на властови позиции, на изкривяване на законодателството, на нагласени състезания.
Жаблянов разяснява и Истанбулската спогодба, като напомни, че против нея са се обединили трите вероизповедания в България. По думите му в конвенцията се съдържат няколко понятия, поради които външното ни министерство през 2014 година - тогава с министър Кристиан Вигенин - е изпратило позицията на България за какво няма да ратифицира Конвенцията.

Валери Жаблянова, народен представител от Българска социалистическа партия: И българското общество, и нашите вероизповедания, които са едни от главните в нашата страна, напълно ясно и еднопосочно демонстрираха, че текстове в Конвенцията и понятията, които тя вкарва, опонират на естествения човешки ред.
Като най-притеснително разбиране в Конвенцията, Жаблянов уточни понятието " обществен пол ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР